ولی نیا در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: در این مناطق به دلیل وضعیت مالی نامناسب اعضا نمیتوان بودجه کتابخانه را از طریق حق عضویت تامین کرد.
وی افزود: این شهرستان به دلیل قرار گرفتن در یک منطقه بسیار گرم فاقد امکانات لازم سرمایشی است و اعضای کتابخانه با حضور بسیار کوتاه مدت فقط به امور ضروری خود میپردازند و به همین دلیل استقبال از کتاب و کتابخانه در این منطقه بسیارکم است.
ولی نیا با بیان اینکه نهاد کتابخانههای عمومی کشور بهتر است در کنار تامین منابع و آثار مکتوب این مناطق، کتابخانههای شهرستانهای محروم را از نظر نما و تجهیزات به روز کنند، عنوان کرد: نقاشی متناسب با موضوع کتاب، دیوارنویسیهای موضوعی و وجود امکانات لازم برای اعضای کتابخانهها، راهکار رفع محرومیت از کتابخانههای مناطق محروم است.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان نیکشهر با اشاره به برپایی کلاسهای تابستانی در کتابخانههای این شهرستان اظهار کرد: برپایی کلاسهای آموزشی با هدف عضویت افراد در کتابخانههای شهرستان برای دریافت و امانت کتاب یکی از راهکارهای استقبال از کتابخانههاست که در طول تابستان اجرا میشود.
ولی نیا با بیان اینکه سهم نیم درصد کتابخانههای این شهرستان از محل درآمد شهرداریها صفر است، اظهار کرد: کتابخانههای مناطق محروم بیشتر از کتاب، نیازمند بودجه برای تبلیغات و تجهیز امکانات لازم هستند.
وی با بیان اینکه فرهنگسازی و ذوق و سلیقه کتابداران نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و جلب مشارکت افراد در کتابخانهها دارند، اظهار کرد: نمای زیبای کتابخانهها، ابتکار کتابداران، ایجاد وبلاگ و تبلیغ آن در فضای مجازی، راهکارهای ترویج کتابخوانی در مناطق محروم هستند.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان نیکشهر اظهار کرد: این شهرستان با 25 هزار نفر جمعیت دارای 50 هزار جلد کتاب و 9 کتابخانه عمومی است و چهار هزار نفر عضو کتابخانههای این شهرستان هستند.
شنبه ۸ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴
نظر شما