جشن هشتاد سالگی فیلسوف فرهنگ، دکتر رضا داوری اردکانی با عنوان «پرسشگر دردمند روزگار ما» 16 تیرماه سال جاری با حضور شخصیتهای برجسته علمی و فلسفی در تالار فرهنگسرای ابن سینا برگزار میشود._
همچنین دکتر محمدرضا عارف از سوی فرهنگستان علوم ایران، احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران، دکتر محمد رجبی، رییس کتابخانه مجلس، دکتر ابراهیم دینانی، دکتر اعوانی، دکتر رشاد، دکتر خسروپناه، دکتر پازوکی، دکتر معتمدی، دکتر عالمی، دکتر مصلح، دکتر عبدالکریمی و استاد خرمشاهی در این برنامه سخنرانی خواهند کرد.
استاد داوری اردکانی در دستنوشته کوتاهی درباره هشتاد سالگیاش نوشته است: «درباره هشتاد سالگیام چه بنویسم؟ عمری سپری کردهام؛ با دردها و رازها و پرسشهایی که برایشان قلم زدم. میدانم که به مرگ نزدیکم، نه فقط از جهت زمانی بلکه از درون با آن انس دارم و سعی نمیکنم که خود را به غفلت بزنم ... اما هنوز زندهام و میتوانم کتاب بخوانم و قلم بزنم. من هنوز زندهام و زندگی میکنم، هر چند که به قول سعدی: بضاعت نیاوردم الا امید... »
همچنین برپایی نمایشگاه آثار و نمایشگاه عکس تاریخ تمدن جهان در لبنان با گلچینی از نظرات دکتر داوری اردکانی درباره زندگی، فرهنگ و فلسفه، از دیگر برنامههای جنبی این مراسم نکوداشت است.
جشن هشتاد سالگی فیلسوف فرهنگ یکشنبه (16 تیر) از ساعت 17 تا 21 به همت کتابخانه مجلس شورای اسلامی و با همکاری کمیسیون ملی یونسکو، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران(منطقه دو)، دانشگاه تهران، موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه، موسسه کتابشهر ایران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (نمایندگی تهران) در تالار اجتماعات فرهنگسرای ابنسینا برگزار میشود.
دکتر رضا داوری اردکانی خرداد ماه سال 1312 در اردكان يزد به دنیا آمد و در این شهر دوره اول متوسطه را به پایان رساند، سال 1330 از دانشسرای مقدماتی اصفهان دیپلم گرفت و مهرماه همان سال به استخدام وزارت فرهنگ (وزارت آموزش و پرورش کنونی) درآمد و چندين سال در مدارس شهرهاي اردكان، اراک، قم و تهران تدريس كرد. وی سال 1334 براي تحصيل به دانشگاه تهران وارد شد و در رشته فلسفه به تحصيل پرداخت و در سال 1346 درجه دكتري گرفت.
استادی فلسفه دانشگاه تهران، ریاست فرهنگستان علوم جمهموری اسلامی ایران، سرپرستی کمیسیون ملی یونسکو در ایران، برگزیده شدن به عنوان چهره ماندگار، کسب نشان درجه یک دانش از سوی ریاست جمهوری، کسب عنوان فارابیشناس برجسته ایران، دریافت تندیس ویژه در نخستین جشنواره بینالمللی فارابی و تالیف بیش از دهها کتاب و مقالات علمی در حوزه فلسفه و فرهنگ، از جمله سوابق و افتخارات این فلیسوف فرهنگ است.
نظر شما