چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰
کتاب‌های عربی و انگلیسی از سال 93 تغییر می‌کنند

حمید رضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: تغییر کتاب های درسی عربی و انگلیسی در مقطع متوسطه، مراحل اجرایی و محتوایی را سپری می کند. این تغییرات در ابعاد گوناگون انجام شده و نتیجه آن از سال بعد مشخص و قابل رویت است._

حاجی بابایی در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این خبر عنوان کرد: کتاب‌های زبان انگلیسی با امضای تفاهم نامه مدارس و کانون‌های زبان کشور در حال تغییر است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که هر سال باید کتاب‌ها در دو مقطع تحصیلی تغییر کنند، اظهار کرد: سیاست تغییر کتاب‌های درسی یک اصل است و ارتباطی با وزارت آموزش و پرورش ندارد و روند تحول کتاب‌ها در دو مقطع تحصیلی به صورت سالانه، اجتناب ناپذیر است.

وی با بیان این که تغییر کتاب‌های دو مقطع تحصیلی از تابستان سال پیش از اجرای طرح تغییر، بررسی و آغاز می‌شوند اظهار کرد: به عنوان مثال قرار است مهرماه امسال کتاب های سال اول دبیرستان و سوم ابتدایی تغییر کند.

حاجی بابایی افزود: کتاب های این دو مقطع از تابستان سال گذشته بررسی و اعتبار بخشی شدند و مراحل 18 گانه چاپ خود را طی کردند و اکنون در دست چاپ قرار گرفتند .این کتاب‌ها در خوش‌بینانه ترین حالت تا پایان مرداد ماه و  در بدبینانه‌ترین حالت، تا 15 شهریور ماه توزیع می‌شوند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که این کتاب‌ها اکنون برای آموزش ضمن خدمت معلمان آماده است اما برای چاپ در شمارگان بالا آماده نیست اظهار کرد: محتوای این کتاب برای آموزش ضمن خدمت به معلمان آماده شده و تا 15 شهریور ماه در شمارگان وسیع توزیع می‌شود.

وی با اشاره به این‌که از هم اکنون برای تغییر کتاب‌های درسی مقطع چهارم ابتدایی و دوم دبیرستان برنامه‌ریزی شده، عنوان کرد: کتاب‌های درسی این مقاطع تحصیلی از مهر ماه سال بعد تغییر می‌کنند اما این روند تغییر و تحول کتاب‌ها، قابل بازگشت به عقب نیست.

حاجی بابایی همچنین درباره اعمال برنامه های ویژه وزارت آموزش و پرورش در زمینه کتاب های ویژه نابینایان و ناشنوایان در سیستم آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: تولید کتاب‌های درسی این دانش آموزان همزمان با آموزش و پرورش عادی، از طریق مطالعات و پژوهشگاه نابینایان رصد می‌شود.

وی با بیان این که سال گذشته برای وزارت آموزش و پرورش از نظر بودجه بسیار سخت بود، اظهار کرد: تحمیل فشار‌های اقتصادی منجر به کاهش فعالیت‌های عمرانی می‌شود و آموزش و پرورش در صورت انقباض بودجه، با شرایط سخت‌تری روبه رو است، زیرا هزینه آن از محل اعتبارات جاری تامین می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط