شنبه ۸ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
«عدسی در عکاسی و فیلمبرداری» برای سومین‌بار به چاپ رسید

چاپ سوم کتاب عدسی در عکاسی و فیلمبرداری اثر حسین جعفریان از سوی انتشارات سروش منتشر و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش، شناخت عدسی، قابلیت‌ها و مشخصات فیزیکی انواع عدسی‌ها توسط عکاس یا فیلمبردار موضوع این کتاب است. 

این کتاب در 16 فصل تدوین شده که نام فصل‌ها به ترتیب عبارتند از «آشنایی مقدماتی»، «نور»، «انواع عدسی‌ها»، «قسمت‌های مشخص کننده عدسی»، «قسمت‌های مشخص کننده عدسی‌های عکاسی و فیلمبرداری»، «محاسبات نوری»، «میدان پوششی و زاویه دید عدسی»، «دهانه نوری عدسی»، «وضوح تصویر»، «خطاهای عدسی»، «طبقه بندی عدسی‌ها»، «تغییر فاصله کانونی»، «تصویربرداری از اجسام کوچک نزدیک به دوربین»، «مراحل ساخت عدسی»، «شناخت و آزمایش کیفیت تصویر عدسی» و «سرگذشت عدسی». 

در حرفه عکاسی و فیلمبرداری، وضوح خوب، روشنایی متعادل، کنتراست مناسب، ترکیب‌بندی دلخواه و بیان مطلوب ایده ای که در ذهن وجود دارد با انتخاب عدسی مناسب و انجام محاسبات و تنظیمات مربوط به آن نتیجه مطلوب را در پی دارد.
 
عدسی وسیله ای قرص مانند، محدود به دو سطح منحنی با یک سطح منحنی و یک سطح مستوی است که از ماده ای شفاف با خاصیت نورشکنی ساخته می‌شود. 

عدسی‌ها در ایجاد تصویر به کار می‌روند و امروزه نیز در انواع تلسکوپ‌ها، دوربین‌های چشمی، میکروسپ‌ها، انواع دستگاه‌های نمایش (فیلم، عکس، اسلاید)، عینک‌های طبی و دیگر مواردی از این دست، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشترین کاربرد عدسی در دوربین‌های عکاسی، فیلمبرداری و ویدیویی است و کتاب حاضر با توجه به همین نقش عدسی، به مشخصات، نحوه عملکرد و سایر خصوصیات آن می‌پردازد. 

چاپ سوم کتاب «عدسی در عکاسی و فیلمبرداری» با شمارگان 500 نسخه، 320 صفحه مصور و بهای با 12 هزار تومان از سوی انتشارات سروش روانه کتابفروشی‌ها شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها