به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «9 گام در راه عشق و زندگی» نوشته دکتر هنری کلود با ترجمه اکرم کرمی در فصل نخست با عنوان «اشخاص آشنا پندار» به نکته ظریفی اشاره می کند که شاید بارها آن را تجربه کرده باشیم.
تصور دیدن صحنه، منظره یا موقعیتی جدید که افراد با تصور نادرست آن را آشنا می پندارند نکته ای است که در فرهنگ روانشناسی توصیفی مورد توجه قرار می گیرد.
احساسات آشنا پنداری از این نکته ناشی می شود که افرادی خاص در شرایط ویژه، با شیوه مخصوص، با مسایل روبه رو می شوند و آن را حل می کنند. تمام این افراد در سوابق خانوادگی، سبک زندگی، شرایط اقتصادی و استعدادهای فردی با هم متفاوت هستند اما وجه اشتراک آن ها، شیوه یکسان اداره زندگی است و این همان نکته ای است که به احساس آشناپنداری می انجامد.
مولف با تاکید بر اصول 9 گانه موفقیت که در واقع همان خرد و دانایی است، می گوید:«این اصول در واقع روش یا الگوهای رفتاری هستند که استفاده از آن ها به واقع تفاوتی چشمگیر در زندگی ایجاد می کند.»
درون خود را بکاوید، دندان لق را بکنید، فیلم خود را به نمایش بگذارید، پیش قدم شوید، مانند مورچه عمل کنید، خوب متنفر باشید، عادلانه بازی نکنید، متواضع باشید و گاهی لازم است دیگران را برنجانیم، اصول 9 گانه موفقیت از نگاه نویسنده است که در قالب 9 فصل جداگانه تشریح شده است.
فصل «درون خود را بکاوید» با جمله «دبلیو. اچ.آدن» شروع می شود:« توجه به دنیای درون (توجه به یک عامل و نادیده گرفتن دیگری) مانند عمل کردن دردنیای بیرون است. در هر دو صورت انسان نسبت به انتخابش مسوول است و باید پیامد های آن را هر چه باشد، بپذیرد.
در ذیل این عنوان می خوانیم:«به آنچه شما را آزار می دهد، گوش کنید؛ چه بسا ممکن است پیامی برای شما داشته باشد. احساسات منفی را به حال خود رها نکنید. برای کنار آمدن با آن ها کاری انجام دهید. خواسته ها و آرزو های بلند مدت خود را نادیده نگیرید. سعی کنید معنی آن ها را دریابید.»
«مانند مورچه عمل کنید» عنوان فصل هفتم و اصل پنجم از اصول 9 گانه موفقیت از نگاه نویسنده است که نام جذابی دارد و با جمله ای از «ایزاک دنیسن» آغاز می شود: «وقتی کاری صعب و دشوار در پیش دارید، یعنی کار بزرگی که انجام آن تقریبا محال به نظر می رسد، اگر هر بار یا هر روز فقط مقدار کمی از آن را انجام دهید، ناگهان روزی کار به آخر می رسد.»
اصل «خوب متنفر باشید» از اصول 9 گانه موفقیت در این کتاب است که به نکات ظریفی اشاره می کند. در ذیل این عنوان می خوانیم:« تفاوت افرادی که نفرت خود را در جهت سازندگی به کار می گیرند با افرادی که آن را در جهت تخریب اعمال می کنند، در نوع نفرت آن هاست. نفرت کور و هدفدار.»
اصل « عادلانه بازی نکنید» در نگاه نخست این ذهنیت را برای ما ایجاد می کند که اصل منفی و غیر اخلاقی را به ما آموزش می دهد اما در واقع اعمال اصول مقابله با رفتار های نادرست دیگران و نشان ندادن واکنش متقابل، آن رفتار غیر صحیح را نفی می کند.
«گاهی لازم است دیگران را برنجانیم»، عنوان فصل 11 این کتاب را تشکیل می دهد، در ذیل این عنوان می خوانیم:« افراد موفقی که اصل نهم را رعایت می کنند، واکنش و احساسات دیگران را درک می کنند، اما وقتی می خواهند درباره درست یا غلط بودن انتخابی تصمیم بگیرند، سلیقه، دوست داشتن و نداشتن دیگران را در نظر، نمی گیرند.»
«آشنا پندار شدن» فصل پایانی این کتاب را تشکیل می دهد. این فصل 12 گام در کاربرد اصول موفقیت را گوشزد می کند. تنها گام برنداشتن در این راه، در پی دانایی بودن، جویا شدن نظر دیگران، یافتن الگو،مرور و بررسی شیوه های خود، از سر راه برداشتن موانع، نظم دادن به کار ها،تمرین، تغییر باورها، قرنطینه کردن نقاط ضعف، نوشتن آرزوهای روی کاغذ و دعا کردن، 12 راه پیشنهای برای به کارگیری کاربردی اصول موفقیت در این کتاب است.
کتاب «9 گام در راه عشق و زندگی» نوشته دکتر «هنری کلود» با ترجمه اکرم کرمی با شمارگان سه هزار نسخه در 264 صفحه از سوی موسسه انتشارات صابرین با فروست ( عنوان مجموعه کتاب ) «کلید های مدیریت زندگی» به بهای 95 هزار ریال، وارد بازار کتاب شده است.
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷
نظر شما