جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
مشکل کتابخانه اداره ورزش اردبیل تغییر و تحولات متعدد است

مسوول کمیته استعدادیابی استان اردبیل بزرگترین مشکل کتابخانه مرکزی اداره ورزش این استان را تغییرات متعدد منابع انسانی شاغل در این کتابخانه دانست._

مجتبی حقی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)،‌ اظهار کرد:‌ کتابخانه تخصصی استان حدود 10 سال پیش در پژوهشکده پایگاه قهرمانی راه‌اندازی شد و طبق آخرین آماری که به ما ارایه شده است، اکنون بیش از سه هزار عنوان کتاب تخصصی حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی در فهرست آثار این کتابخانه وجود دارند. 

وی اکثر مخاطبان این کتابخانه را دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اعلام کرد و افزود:‌ بحث راه‌اندازی کتابخانه الکترونیک از مدت‌ها پیش مطرح شده بود اما هنوز اعتبارات لازم برای دیجیتال‌سازی این کتابخانه تامین نشده است. 

حقی‌مقدم از اداره ورزش و جوانان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به عنوان دو نهاد دولتی که بیشترین کتاب‌ها را در اختیار کتابخانه تخصصی اداره ورزش و جوانان این استان قرار می‌دهند‌ نام برد و اضافه کرد: مراکز فرهنگی ورزشی دیگری مانند کتابخانه آکادمی ملی المپیک هم رابطه نزدیکی با ما دارند و تازه‌ترین آثار تخصصی حوزه‌های ورزش را رایگان برای ما ارسال می‌کنند. البته هر سال تعدادی کتاب را هم از نمایشگاه بین‌المللی کتاب خریداری می‌کنیم که متاسفانه موفق به انجام این کار در سال جاری نشدیم. 

مسوول کمیته استعدادیابی اداره ورزش و جوانان استان اردبیل افزود: تغییر و تحولات زیادی که در استخدام و انتقال منابع انسانی اداره ورزش و تربیت بدنی استان و به ویژه بخش کتابخانه انجام می‌شود،‌ مجال برنامه‌ریزی مدون و درازمدت را از ما گرفته است و نیروهای جدید به یقین باید مدت زمانی مشخصی را برای آشنا شدن با چارچوب اجرایی این مرکز مهم فرهنگی ورزشی صرف کنند. این مساله به مهم‌ترین مشکل کتابخانه اداره ورزش و جوانان استان تبدیل شده است. 

وی در پایان گفت: امیدواریم با تامین اعتبار لازم برای راه‌اندازی کتابخانه الکترونیک، بخش عمده‌ای از مشکلات ما در کتابخانه تخصصی اداره ورزش و جوانان استان اردبیل برطرف شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها