صباغی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این مطلب اظهار کرد: اصغر عزیزی از طریق خواهرزاده خود که عضو انجمن خیران شهرستان خرمدره است با پیشنهاد واگذاری و وقف ساختمان پدری خود به اداره کتابخانههای عمومی این شهرستان موافقت کرد.
وی درباره این کتابخانه عنوان کرد: دکتر اصغر عزیزی اصالتی زنجانی دارد و ساکن شهرستان کرج است. این پزشک ساختمانی 343 متری با 220 متر مربع زیربنا را در مرکز خرمدره که خانه پدری وی بود به اداره کتابخانههای این شهرستان واگذار کرد.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان خرمدره با بیان اینکه این خیر برای واگذاری ساختمان پدری خود با اداره کتابخانههای این شهرستان تفاهمنامه امضا کرد، عنوان کرد: این ساختمان خانه پدری این خیر بود که با خرید سهم وراث دیگر و یا به توافقرسیدن با خواهران و برادران خود، حق انتفاع آن در اختیار اداره کتابخانههای عمومی شهرستان قرار داد.
وی با بیان اینکه این کتابخانه نخستین مرکز بزرگ واگذاری شده در سطح مشارکت مردمی به اداره کتابخانههای عمومی شهرستان بود، گفت: با پیشنهاد اداره کتابخانههای این شهرستان پیشنهاد نامگذاری این کتابخانه به نام دکتر اصغر عزیزی مطرح شد و با موافقت وی این نام برای کتابخانه برگزیده شد.
صباغی با اشاره به اینکه این ساختمان با 60 میلیون تومان اعتبار مرمت و با 40 میلیون تومان هزینه تجهیز شد، اظهار کرد: کتابخانه دکتر اصغر عزیزی هفتم شهریور ماه با 13 هزار جلد کتاب به بهرهبرداری رسید.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان خرمدره با بیان اینکه این کتابخانه عمومی با حضور اولین معلمان دکتر اصغر عزیزی و جمعی از مسوولان شهرستانی و استانی افتتاح شد، عنوان کرد: کتابخانه عمومی دکتر اصغر عزیزی به دست مادر و با حضور رییس هیات مدیره انجمن خیران کتابخانهساز استان، سید افضل موسوی افتتاح شد.
وی با اشاره به پیشنهاد دکتر اصغر عزیزی برای خرید منازل اطراف خانه پدری خود که اکنون تبدیل به کتابخانه شده، گفت: این خیر خرمدرهای تصمیم دارد خانههای اطراف منزل پدری خود را خریداری کند و با تجمیع این ساختمانها کتابخانه کنونی را توسعه دهد.
صباغی درباره موقعیت مکانی و ویژگیهای این کتابخانه اظهار کرد: این کتابخانه در مرکز شهرستان خرمدره قرار دارد و بعد از افتتاح، این شهرستان اکنون دارای چهار کتابخانه شهری و سه کتابخانه روستایی است.
شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
نظر شما