به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرساني جشنواره صنعت چاپ، سرگروه داوران صحافي اظهار کرد: اهمیت صنعت چاپ در جوامع به اندازهای است که در صورت تعطیلی آن، همه فعالیتها متوقف خواهد شد، زیرا از فعالیتهای بزرگ تبلیغاتی و بستهبندی گرفته تا فعالیتهای سادهای چون کپی مدارک، به این صنعت بستگی دارد.
متينرضا معتقد است: صنعت چاپ یکی از مهمترین ابزارهایی است که میتوان ضمن تعامل فرهنگی و اقتصادی، از راه آن بر دیگر فرهنگها تاثیر گذاشت و از سوی دیگر تاثیر فرهنگهای دیگر را بر جامعه بررسی کرد.
وی برگزاری جشنواره را بر ارتقای صنعت چاپ موثر دانست و گفت: با وجود تاثیر مثبت جشنواره، یک انتقاد بر شکل ارزیابی آثار چاپی وجود دارد که چاپخانهها آثاری را مختص حضور در جشنواره تولید و ارسال میکنند درحالی که باید کیفیت کارهای چاپی یک واحد در طول سال بررسی شود.
این پیشکسوت صنعت چاپ افزود: از آن جا که چاپخانهها با آگاهی از داوری، اثری را به دبیرخانه میفرستند، همه تلاش خود را میکنند که آن اثر بی عیب و نقص باشد. در صورتی که با ارزیابی در طول سال، میتوان امیدوار بود کیفیت کارهای چاپی در سطح جامعه نیز افزایش یابد.
متینرضا همچنین پیشنهادی به دبیرخانه جشنواره ارایه داد و اظهار کرد: برخی افراد هنرمند هستند و فعالیت صحافی میکنند اما چون کار پر شمارگان انجام نمیدهند نمونه کارشان را ندارند و نمیتوانند در رقابت حاضر شوند. میتوان به صحافانی اشاره کرد که کتابهای تاریخی را با هنرمندی صحافی میکنند و کارشان در یک موزه به نمایش در میآید و باید به نوعی از فعالیتهایشان قدردانی کرد.
سهشنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷
نظر شما