چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱
نقش ‌سزاوارانه ايران در تدوين «کنوانسیون حقوق کودکان»

محمد‌‌المنیر صفی‌الدین، نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) در تهران گفت: کتاب «کنوانسیون حقوق کودکان» یکی از شاخص‌ترین کتاب‌هایی است که در زمینه حقوق کودکان به فارسی ترجمه شده و ایران در گردآوری این سند به عنوان یکی از کشور‌های عضو در تدوین چنین کنوانسیونی نقشی سزاوارانه داشته است./

صفی‌الدین در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اشاره به این‌که چندین دفتر برای انتشار کتاب به زبان فارسی در بخش یونیسف سازمان ملل وجود دارد، اظهار کرد: در این نمایندگی‌ها تلاش می‌شود درباره پرهیز از خشونت و دستیابی به صلح، کتاب‌هایی به زبان فارسی منتشر شود. شاخص‌ترین کتاب‌هایی که در این انتشارات درباره حمایت از کودکان منتشر شده، «کنوانسیون حقوق کودکان» است.

نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) با بیان این‌که ایران یکی از کشور‌های عضو در تالیف چنین کنوانسیونی بوده، گفت: ایران، یکی از کشور‌های عضو کنوانسیون حقوق کودکان است که در گردآوری چنین کتابی نيز نقش بسیار موثری داشته است.

وی با اشاره به این‌که در این کتاب برای این‌که زبان، به فرهنگ فارسی نزدیک‌شود، انجام شد، عنوان کرد: بخشی از کتاب «کنوانسیون حقوق کودکان» دارای تالیف فارسی بوده و در ترجمه این اثر اصلاحاتی برای آن‌که به فرهنگ فارسی نزدیک شود، صورت گرفته است. 

نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) گفت: بخشی دیگر از کتاب‌های انتشارات فارسی‌زبان یونیسف به چاپ آثاری درباره حقوق کودکان در اسلام می‌پردازد.

صفی‌الدین درباره صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) گفت: این بخش با اختصاص و تمرکز فعالیت‌های خود بر روی کودکان به ارزش‌هایی بنیادین مانند پرهیز از خشونت و دستیابی به صلح برای ایجاد تغییر در یک جامعه توجه می‌کند.  
 
وی با اشاره به تالیف و ترجمه این کتاب‌ها که به نوعی دنبال کردن روش نلسون ماندلا در عرصه صلح‌طلبی است، اظهار کرد: آثاری در این زمینه برای کودکان درباره پرهیز از خشونت و تلاش برای دستیابی به صلح، منتشر شده‌است و این معرفی  همان راهی‌است که نلسون ماندلا پیمود،  و ما هم با انتشار این قبیل‌ کتاب‌‌ها راه آزادی‌خواهی یک شخصیت سیاسی صلح طلب را در پیش گرفتیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در سال 1325 شمسی (1946 میلادی) تاسیس شد. اهداف محوری این سازمان، ترویج حمایت از حقوق کودکان، برطرف‌کردن نیازهای اولیه آنان و گسترش فرصت‌ها برای رشد حداکثری ظرفیت‌ها در کودکان است. نخستین حضور یونیسف در ایران به سال 1342 شمسی بازمی‌گردد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یونیسف فعالیت‌های خود را در سال1363 در ایران از سر گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط