به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرسانی جشنواره صنعت چاپ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان نقش صنعت چاپ را در دیپلماسی فرهنگی بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: همه آثار چاپی که در اختیار مردم قرار میگیرند، میتوانند ارزشها و پیامهای مختلف را در قالبهای گوناگون منتقل کنند و همین راه ابزاری پرکاربرد در دیپلماسی فرهنگی است.
حجتالاسلام محمد قطبی با اشاره به بعد اقتصادی و تولیدی صنعت چاپ گفت: صنعت چاپ در فضای کلی تولید کشور تاثیر بهسزایی دارد و میتواند خارج از مرزها نماینده اقتصادی ایران باشد.
وی همچنین بر پژوهش دانشگاهی و توجه به گردش اقتصادی صنعت چاپ تاکید کرد و افزود: اعتقاد دارم ما بیش از هر چیز به رویکرد علمی در صنعت چاپ و انجام پژوهش و تحقیقات دانشگاهی نیاز داریم تا بتوانیم با بنیادهای علمی و عالمانه و نه صرفا یک کار تجربی، به آن نگاه کنیم.
قطبی با اشاره به پژوهشهای دانشگاهی ادامه داد: متاسفانه حتی زمانی که کارهای جدید و تازه نیز انجام میدهیم، از دانش کشورهای دیگر وام میگیریم و به اعتقاد من استفاده از دانش و صنعت کشورهای دیگر یک ضعف است و باید خود به فکر ایجاد روشها و تکنولوژیهای جدید باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در پایان صحبتهای خود گفت: همه صنایع به نوعی وابسته به صنعت چاپاند و حداقل نقش چاپ برای هر تولیدی، بستهبندی و تبلیغات آن کالاست. باید به صنعت چاپ بهعنوان صنعت تاثیرگذار در همه حوزهها نگاه کرد، صنعتی که گردش اقتصادی بالایی دارد ولي متاسفانه در کشور ما به این مساله توجه چندانی نمیشود.
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
نظر شما