نویسنده، آشنایی با شهید خلعتبری را زمینه نگارش این کتاب عنوان کرد و افزود: شهید خلعتبری قهرمان جنگهای دریایی لقب گرفت؛ زیرا در عملیاتهایی چون «مروارید» و «کمان 99» لیدر دستگاه پروازی محسوب میشد. نخستین عملیات ویژه وی فرماندهی یک دسته هفت نفری پروازی علیه عراق در 31 شهریور 59 بود. تسلط به زبان انگلیسی و تحصیل در آمریکا این خلبان شهید را متمایز میکرد.
رضایی شرفدار کلایی دیگر ویژگیای را که سبب نگارش کتاب «شکارچی» درباره شهید خلعتبری شد، شدّت ِ علاقه وی به وطنش عنوان کرد و افزود: این شهید در ابتدای دوران جوانیاش، زمانی که درآمدی به دست آورده بود، حقوقش را به نیازمندان اختصاص میداد به گونهای که در برخیمناطق محروم از وی با نام عمو حسین نام میبردند. همچنین شهید خلعتبری در سال 1366 نماینده نظامی ایران در دادگاه لاهه بود و دفاع خوبی از حقوق کشورمان انجام داد.
وی درباره ویژگیهای کتاب «شکارچی» توضیح داد: برای تالیف این کتاب بیش از 50 ساعت با فرماندهان، همرزمان، اعضای خانواده، دوستان شهید خلعتبری، از سال 1387 تا 1389 گفتوگو کردهام. همچنین «شکارچی» زمانی تالیف شد که هنوز معلم دوران ابتدایی شهید زنده بود و خاطراتی از معلم این شهید هم در کتاب آمده است.
رضایی شرفدار کلایی در این باره افزود: خاطرات بیان شده از تنوع و کشش خاصی برخوردار بود و به همین دلیل کوشیدم آنها را دستهبندی و تفکیک نکنم تا مطالعه کتاب برای مخاطبان جذابتر باشد.
به گفته وی «شکارچی» با شمارگان دو هزار نسخه، 230 صفحه، در قطع رقعی و به بهای 85 هزار ریال با همکاری مشترک «نشر مجنون» و «روایت همراه» روانه بازار نشر شده است.
در پشت جلد «شکارچی» بخشی از وصیتنامه شهید آمده است که در متن آن چنین میخوانیم: «اینها را میگویم تا مورخین بنگارند: تا مادامی که نیروهای عراقی در خاک کشور من هستند، استراحت و گوشهنشینی را بر خود حرام میدانیم و اگر ذرهای از خاک وطنم بر ته پوتین سرباز عراقی چسبیده باشد، آن را با خونم در زمین وطنم میشویم و نمیگذارم که حتی ذرهای از خاک پاک ایران عزیز اسلامی را این بعثیهای بیسر و پا با خود ببرند و در این راه مرگ را پر افتخارترین نعمت خدای برای خود میدانم...»
نظر شما