در کتاب «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» بازگو میشود
روایتی از تاثیرگذاری دانشجویان در سیر حوادث قبل و بعد از انقلاب
«تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» به همت محمدحسن روزیطلب و امیرحسین ثابتی منفرد تدوین شد. در این کتاب روند جنبش دانشجویی و اثرگذاری آن در سیر حوادث گوناگون بررسی میشود.-
این اثر روایتهای دانشجویان قدیم و فعلی از روند جنبش دانشجویی در برهههای مختلف و میزان تاثیرگذای آنان در سیر حوادث را بازگو میکند.
همانطور که در بخشی از معرفی این اثر اشاره شده است، از آن جا که دانشجویان به عنوان قشر تحصیلکرده و فرهیخته جامعه به مناسبات اقتصادی، سیاسی ـ اجتماعی حاکم بر جامعه حساساند و به علت قرار گرفتن در دوران جوانی و اقتضائات این دوره، آرمانخواهی و عدالتطلبی از مشخصههای ویژه این جنبش شده که در طول تاریخچه نسبتا طولانی آن همواره مطرح بوده است.
«تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» در 29 بخش مباحثی را با عنوانهای متنوع و متفاوتی روایت میکند که از آن میان میتوان به گفتم برو به بنیصدر بگو غلط کردی!، دو قطبی لانه و انقلاب فرهنگی درست نیست، شاه مارکسیستها را در مقابل مذهبیها تقویت میکرد، همقسم شدیم در برابر مدعیالعموم به وظیفهمان عمل کنیم، مصائب انجمنی ماندن، از هاشمی انتقاد کردم، از جلسه اخراج شدم، آتش زدن عکس رییس جمهور نتیجه معکوس داد و ادوار جنبش دانشجویی اشاره کرد.
نخستین چاپ کتاب «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» را موسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی با شمارگان دو هزار نسخه در 472 صفحه، به بهای 9 هزار و 800 تومان منتشر کرده است.
نظر شما