به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در ابتداي اين ديدار، صلاحي ضمن معرفي این سازمان گفت: ساختار اين سازمان به شكل كنوني در هيچ جاي دنيا نمونه ندارد و رییس آن با تایید رییس جمهوري انتخاب میشود که نشان از اهمیت کتاب و کتابخوانی در ایران است.
وي با اشاره به نهضت ديجيتالي شدن منابع سازمان گفت: تاكنون 34 هزار نسخه خطي، 27 هزار پاياننامه و 30 هزار كتاب كودك و نوجوان اسكن شده و اين روند با سرعت افزایش پیدا خواهد کرد.
ریيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ایران مشتركات فرهنگي دو كشور ايران و تركيه را زمينه بسيار مناسبي براي افزايش تعاملات دانست و ابراز اميدواري كرد با امضاي تفاهمنامه با طرف ترك، تعاملات دو كشور تقويت شود.
وي همچنين موثر بودن دو كشور در اكو را يكي ديگر از پتانسيل هاي مثبت در روابط طرفين دانست و عنوان کرد: برگزاري اجلاس كتابخانههاي ملي كشورهاي عضو اكو عامل برقراري تعاملات بيشتر میان این دو كتابخانه خواهد شد.
در ادامه اين ديدار سفير جمهوري تركيه در ايران با ابراز خرسندي از فعاليتهای گسترده سازمان اسناد و كتابخانه ملي، پيشنويس تفاهمنامهاي را به ریيس اين سازمان تحويل و خواستار بررسي و امضای سريع این پیشنویس از سوی طرف ايراني شد.
«اوميت يارديم» همچنین حوزه فعاليت سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران را بسيار مهم توصيف كرد و خواستار آغاز تعاملات و امضاي تفاهمنامه میان دو طرف شد.
در پیشنویس این تفاهمنامه بر تشكيل اتاق ايران در كتابخانه ملي تركيه و اتاق تركيه در كتابخانه ملي ايران تاكيد شده است. همچنين برگزاري همايشها، نشستها و نمايشگاههاي مشترك از ديگر موارد ذكر شده در اين تفاهمنامه بود.
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱
نظر شما