سید مهدی جعفری، مدیر روابط عمومی بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ضرورت تشکیل دبیرخانه دایمی برای جشنواره کتاب و رسانه برتر خبر داد.-
وی افزود: بحث جدی که از سوی داوران در جلسه نهایی مطرح شد، بحث آموزش به خبرنگاران حوزه کتاب بود. آموزش به خبرنگاران مورد تاکید این دوره از داوریها بود و امیدواريم پیش از برگزاری دوره جدید کارگروههای تخصصی یا کلاسهای آموزشی را برای خبرنگاران حوزه کتاب برگزار کنیم. معاونت فرهنگی هم از این موضوع استقبال کردهاند و امیدواریم آموزش خبرنگاران مورد توجه قرار گیرد.
جعفری با اشاره به حضور پُر رنگ خبرنگاران استانی در جشنواره امسال گفت: امسال در بخش استانی ما آثار خوبی را دریافت کردیم. تعداد آنها بسیار چشمگیر بود و شاهد افزایش 30 درصدی خبرنگاران شهرستانی در این بخش بودیم. این نشانگر اهتمام خبرنگاران حوزه کتاب در شهرستانها به این جشنواره است. اگر چه از استانها کسی انتخاب نشد اما این نشان میدهد که این جشنواره در شهرستانها به خوبی دیده شده است.
وی با اشاره به ضرورت شکلگیری دبیرخانه دایمی برای جشنواره کتاب و رسانه برتر گفت: برای اینکه این جشنواره قوام گیرد و آثار قویتری در این جشنواره شرکت کنند، نیاز به دبیرخانه دایمی است. در چند سال گذشته بارها این موضوع عنوان شده است و امیدواریم امسال با ایجاد دبیرخانه دایمی هفته کتاب، دبیرخانه کوچکی نیز برای این جشنواره تاسیس شود. این امر موجب میشود تا آثار برجسته و خوب به این دبیرخانه ارسال شوند و ما هم آثار خوب را شناسایی و انتخاب کنیم.
مدیر روابط عمومی بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از انتشار آثار این دوره برای قضاوت افکار عمومی خبر داد و گفت: امسال در نظر داریم، آثار برگزیده را از طریق خبرگزاری کتاب (ایبنا) منتشر کنیم و این آثار از بیرون نیز مورد قضاوت قرار گیرند. البته این آثار برگزیده از بین آثار ارسال شده به جشنواره هستند و شاید آثار قویتر و بهتری نیز وجود داشته باشند اما از آنجا که این آثار برای ما فرستاده نشدهاند، نمیشود درباره آن آثار قضاوتی داشت.
نظر شما