وی افزود: افراد باید خود را مدیریت کنند تا از بودن و زندگی کردن لذت ببرند و دیگر، بارِ خود را بر دوش دیگران نیندازند. اغلب افرادی که نمیتوانند رفتار و برخوردهای خود را مدیریت کنند همیشه کارهای خود را به دیگران میسپارند.
شاهحسینی با اشاره به مباحثی که در این کتاب به آنها اشاره شده است، عنوان کرد: در این کتاب میخوانیم که مدیریت بر خود شامل مدیریت بر مسایل مالی، رفتار، گفتار، پوشش، راه رفتن و زبان بدن است و افراد زمانی میتوانند خود را به درستی مدیریت کنند که بر همه این موضوعها تسلط داشته باشند.
وی با بیان اینکه با مدیریت بر خود میتوان انسان دیگری شد، اظهار کرد: در این اثر مثالهای متعددی درباره ضرورت مدیریت بر خود میخوانیم مثل اینکه سازمانهایی که دچار بحران میشوند مدیرعامل را عوض میکنند، در کشورهایی که بحران ایجاد میشود رییس جمهوری را تغییر میدهند، ما انسانها نیز هنگام بحران باید شیوههای مدیریت بر خود را تغییر دهیم.
به گفته شاهحسینی، در این میان بازبینی نگرش، دانش و رفتار میسر نیست مگر اینکه راهکارهایی را بدانیم تا توسط آنها بر خود مدیریت کرده و عوامل محیطی تاثیرگذار را به سمت خود هدایت کنیم.
وی با بیان اینکه مدیریت برای سازمانها وظیفه مدیر برنامهریزی است تا مجموعه را سازماندهی، هدایت و بودجهبندی کند، یادآور شد: من تمام این اصول و وظایف مدیریتی را به انسان و اشخاص تعمیم دادم زیرا اگر افراد خود را سازماندهی کنند، بودجهبندی برای هزینههایشان انجام دهند، آدم دیگری میشوند.
شاهحسینی افزود: در این کتاب تلاش کردهام مباحث مدیریتی و روانشناسی را با مباحث دینی عجین کنم، ما موضوعی مانند برنامهریزی را در دین خود داریم در روایات آمده است: کاری کنید که امروزتان شبیه دیروزتان نباشد یا در زمینه بازبینی میخوانیم هر شب حساب کارهای خود را بدانید.
وی با بیان اینکه مباحث این کتاب کاربردی و به زبان ساده و روان است، گفت: هیچ یک از مطالب این کتاب ترجمه یا کپیبرداری از متون کتابهای غربی و اروپایی نیست و دربردارنده تجربههای شخصی و تحقیق در این حوزه است. این کتاب اکنون در مرحله ویرایش نهایی است و انتشارات آییژ آن را منتشر میکند.
نظر شما