کتاب «جهانی شدن سیاست: روابط بینالملل در عصر نوین» اثر «جان بیلیس» و «استيو اسميت» با ترجمه ابوالقاسم راهچمنی عنوان بیشترین تعداد صفحات را با یکهزار و 520 صفحه از (23 تا 27 آذرماه) به خود اختصاص داد.-
80 عنوان کتاب مربوط به این حوزه برای نخستینبار و 64 کتاب بازچاپ شدند. 76 ناشر تهرانی و 68 ناشر شهرستانی در این هفته در زمینه علوم اجتماعی کتاب چاپ کردند.
در این آمار، متوسط شمارگان کتابهای حوزه علوم اجتماعی، دو هزار و 872 و متوسط صفحات چاپ شده، 269 صفحه اعلام شده است.
از بین آثاری که برای نخستینبار به چاپ رسیدهاند، میتوان به کتابهایی مانند دوره هفت جلدی «اسناد توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرستانهای استان خراسان جنوبی»، «بازاریابی اجتماعی برای حفاظت از محیط زیست» نوشته «دوگ مکنزیمور»، «نانسی آر. لی» و «پی. وسلی شولتز»، «گونهشناسی خانوادههای در معرض خطر» بهقلم سیده خاطره موسوی، مهدی کفاش و حمیدرضا محمدی، «زندگی جوانان در شهر» اثر سیده محبوبه طوسیصدر و «فرهنگ روابط اجتماعی در آموزههای اسلامی» بهکوشش رضا وطندوست، میرزا علیزاده و علی جلاییان اکبرنیا اشاره کرد.
کتابهای چاپ ششم «خاطرات شازده حمام» در دو جلد نوشته محمدحسین پاپلییزدی، چاپ پنجم «اعتیاد (سببشناسی و درمان)» تالیف ثریا اسلامدوست، چاپ هشتم «مراحل و مهارتهای مددکاری» اثر «لارنس برامر» با ترجمه پروانه کارکیا، چاپ دهم «روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی» تالیف علی دلاور و چاپ چهارم «ارتباط متقاعدگرانه در تبلیغ» نوشته محمد حکیمآرا از آثاری بودند که بازچاپ را تجربه کردند.
بر اساس این گزارش تعداد ناشرانی که در این هفته کتاب منتشر کردهاند، 343 ناشر بوده است. همچنین در این آمار 298 مولف زن، یکهزار و 208 مولف مرد، 259 مترجم مرد و 108 مترجم زن جای دارند. علاوه بر این، تعداد کتابهای بدون قیمت 128 نسخه و تعداد کتابهایی که به صورت افست به چاپ رسیدهاند، 6 اثر هستند.
نظر شما