کتاب «جهانیشدن در بستر سرمایهداری» به قلم محمدحسین رفیعی و علی یوسفی با موضوع جهانیشدن به همت انتشارات صمدیه منتشر میشود.
وی افزود: در این کتاب قبل از پرداختن به مباحث یاد شده، برای روشنتر شدن موضوع، مستندهایی از نویسندگان برجستهای مانند دیوید هاروی، امانوئل والرشتاین، آنتونی گیدنز و رولند رابرتسون و دیدگاههای آنها درباره جهانیسازی آورده شده است، سپس به نظرهای موافقان و مخالفان جهانیشدن در این باره میپردازیم و در آخر، پیشنهادهایی برای ایران در رابطه با این موضوع ارایه شده است.
یوسفی مهمترین ویژگی این کتاب را ارایه بیطرفانه موضوع جهانیشدن دانست و گفت: معمولا در کتابهایی که در ایران به این موضوع میپردازند، نویسندگان مختلف از زاویه دید خود به این مساله پرداخته و این موضوع را مورد بررسی قرار دادهاند، در حالیکه در این کتاب سعی شده است به دور از دیدگاههای راست و چپ، نسخه بینالطرفینی برای ایران پیشنهاد شود.
این نویسنده درباره سرفصلهای این کتاب اظهار کرد: «نظرات اندیشمندان درباره جهانی شدن»، «تاریخ جهانیشدن»، «جهانی شدن فرهنگ»، «جهانی شدن اقتصاد»، «جهانی شدن سیاست»، «جهانی شدن و ایران» و «ارزیابی» فصلهای این کتاب را تشکیل میدهند.
وی درباره پیام محوری این کتاب گفت: آنچه در این کتاب سعی در بیان آن داشتهایم، این است که جهانیشدن فرایندی است که در همه ابعاد و در تمامی کشورها رسوخ کرده و جهان امروز را تحت تاثیر خود قرار داده است. کشورهای مختلف با قصد و انگیزههای متفاوت سوار بر این موج شده و کشور ما نیز نباید از این امر مستثنی باشد.
این مولف با اشاره به مخاطبان این کتاب گفت: دانشجویان رشتههای علوم انسانی و علاقهمندان به حوزه جهانیشدن، میتوانند از خوانندگان این اثر باشند و از مطالب آن استفاده کنند.
کتاب «جهانیشدن در بستر سرمایهداری» نوشته محمدحسین رفیعی و علی یوسفی در 95 صفحه، شمارگان یکهزار نسخه و قیمت 6 هزار تومان از سوی انتشارات صمدیه در دست انتشار است.
نظر شما