وی افزود: هر سازمانی که بخواهد برای اجرای پروژههای عمرانی یا توسعهای خود بودجهای از محل بودجههای کشور دریافت کند باید پیامدهای راهاندازی آن طرح عمرانی و توسعهای را با اجرای پیوست فرهنگی معرفی کند.
نقیبالسادات با بیان اینکه به عبارت دیگر هر پروژه جدید نیازمند یک پیوست است، عنوان کرد: این پیوست موجب میشود تا پیامدهای فرهنگی و اجتماعی، ارزشهای ملی، انقلابی و دینی طرحها از زوایای مختلف بررسی شود.
وی یادآور شد: قبل از اینکه هر پروژهای اجرا شود اول باید ملاحظات پیوست به دست بیاید تا مشخص شود که این طرحها تا چه میزان موجب تغییر یا عدم تغییر میشود و با توجه به نتایج این پیوست فرهنگی شرایط اجرای آن نیز فراهم شود.
این استاد حوزه رسانه همچنین درباره مباحث کتاب توضیح داد: در ابتدا بحث مفهومشناسی پیوستنگاری فرهنگی، ضرورتها، تاریخچه و سوابق آن معرفی شده و پس از آن تحولات پیوستنگاری، چارچوبها، روشهای مورد استفاده مثل شیوه ثبت دادههای فرهنگی و... بیان شده است.
به گفته نقیبالسادات، برای اینکه مباحث این کتاب کاربردی و اجرایی باشد، مثالها و نمونههای مختلفی از چارچوبها و استانداردهای موجود حوزه پیوست فرهنگی در این کتاب ارایه شده است.
وی با بیان اینکه کتاب «روششناسی پیوستنگاری فرهنگی» توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر خواهد شد، از سه جلد کتاب جدید نیز خبر داد و گفت: به زودی کتاب «روش آیندهپژوهشی در حوزه رسانه» و «روشهای کیفی در مطالعات رسانهای» نیز منتشر خواهد شد.
وی افزود: همچنین کتاب «راهنمای عملی تدوین پایاننامه و رساله و مقالات علمی» نیز آماده انتشار است، کتابی که در آن ملاحظات اصلی طراحی طرح پایاننامه به همراه شیوه اجرا و بخشهای مختلف آن برای دانشجویان ارشد، دکترا و علاقهمندان گردآوری شده است.
نظر شما