سه‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۴
شناخت اسپانیا از انقلاب و دفاع ایران اندک است/ هیچ‌گاه با فرانکو نجنگیده‌ام

مانوئل گالیانا‌روس نویسنده ضد صهیونیسم اسپانیایی معتقد است که مردم اسپانیا نسبت به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شناخت ناچیزی دارند. وی همچنین گفت که اسپانیا در زمان تسلط ژنرال فرانکو شرایط بهتری داشت و او هیچ‌گاه با فرانکو نجنگیده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مانوئل گالیانا‌روس، نویسنده و اندیشمند اسپانیایی که پیش از ظهر امروز، یکم بهمن‌ 92 از این خبرگزاری دیدار کرد، به گروه دفاع مقدس ایبنا گفت: درباره دفاع مقدس و جنگ تحمیلی اطلاعات بسیار اندکی در اسپانیا وجود دارد و تنها شامل این می‌شود که ایران هشت سال درگیر جنگ تحمیلی بوده است. تقریباً 90 درصد مردم اسپانیا یا چیزی از این جنگ تحمیلی نمی‌دانند یا بسیار اندک در این باره می‌دانند.

نگارنده «بحران جهانی: پایان یک عصر» با بیان این‌که کتابی درباره دفاع مقدس در اسپانیا ندیده‌ام، تصریح کرد: چون در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مسوولیت مدیریتی و دفاعی داشتم، در آن زمان به خوبی در جریان این موضوع‌ها بودم اما مردم عادی اسپانیا در جریان دفاع مقدس ایران نیستند.

وی افزود: این موضوع سبب شد که در آن زمان وقایع جنگ تحمیلی را با انگیزه بیشتری دنبال کنم. خوشبختانه سفر کنونی‌ام زمینه‌ای شد که به آبادان و اهواز سفر کنم و از مشکلات و مسایلی که مردم این مناطق در آن روز‌ها با آن مواجه شده‌اند آگاه شوم.

گالیانا‌روس در پاسخ به این سوال که بهتر است مردم اسپانیا از راه چه نوع آثار مکتوبی با دفاع مقدس ایران آشنا شوند؟ گفت: در حال حاضر بررسی خاصی در این زمینه انجام نداده‌ام اما می‌توانم قول بدهم که در آینده نتایج بررسی‌هایم را در این زمینه در اختیار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) قرار خواهم داد.

خالق کتاب «قدرت لابی اسراییل در اسپانیا» همچنین درباره میزان درک عمومی و متقابل مردم اسپانیا از انقلاب اسلامی ایران با توجه به شناخت ایرانی‌ها از مبارزه مردم اسپانیا با ژنرال فرانسیسکو فرانکو توضیح داد: من هیچ‌گاه با فرانکو نجنگیده‌ام. درک عمومی مردم اسپانیا از انقلاب اسلامی ایران اندک است زیرا در 40 سال اخیر مردم اسپانیا خیلی از خدا فاصله گرفته‌اند و نتیجه تاثیری است که صهیونیسم در این سال‌ها بر دنیا گذاشته است. معتقدم که در زمان تسلط ژنرال فرانکو اوضاع بهتری در اسپانیا برقرار بود.

«مانوئل گالیاناروس» از اندیشمندان و نویسندگان اسپانیایی با گرایش‌های ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی در سال 1951 در سان خاویر در ایالت مورسیای اسپانیا متولد شد.
 
وی نویسنده چندین کتاب مقاله سیاسی و اطلاع رسانی است که از میان آنها می‌توان به نخستین مجموعه مقالاتش با عنوان «بحران جهانی: پایان یک عصر» اشاره کرد. این اثر در سال 2007 نوشته و یک‌سال بعد منتشر شد. دیگر اثر او با عنوان «بحران جهانی 2 » در حقیقت ادامه‌ای بر کتاب نخست اوست.

«نظم نوین جهانی (توطئه پنهان فراماسونری و صهیونیسم برای ایجاد دیکتاتوری جهانی)» عنوان کتاب دیگری از این نویسنده را تشکیل می‌دهد. در این کتاب نویسنده به جنبه‌هایی از بحران جهانی در تمامی زمینه‌های فعالیت‌های انسانی می‌پردازد. گالیانا در پاراگرافی از این کتاب می نوسید: «مهمترین چیز دستیابی به ایده‌ای کلی است، همانی که رسانه‌ها اجازه‌اش را نمی‌دهند؛ چرا که اطلاعات به دست آمده از واقعیت را به بخش‌های مختلف تقسیم می‌کنند به گونه‌ای که مردم را مطلع می‌سازند اما به آنها اجازه درک نمی‌دهند.» این کتاب به مخاطبان نشان می‌دهد چطور نظم نوین جهانی در راستای تحقق اهداف خود بدون توقف به پیش می‌رود در حالی‌که جامعه پیش رویش به نظر می‌رسد متوجه خطری که در کمینش نشسته نیست.
 
کتاب «قدرت لابی اسراییل در اسپانیا» از گالیانا درباره قدرت و نفوذ صهیونیسم در کشور اسپانیا تدوین شده است. یکی از اهداف نگارش این اثر آشنا ساختن خوانندگان با مفاهیمی چون یهودی، یهودیت و صهیونیسم است. «قدرت لابی اسراییل در اسپانیا» با ترجمه رسول گودرزی و دیباچه رضا منتظمی از سوی انتشارات خرسندی در ایران به چاپ خواهد رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها