دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸
گفت‌و گو با مورخان سرشناس ایران در یک کتاب

«ایران در گذر روزگاران» عنوان کتابی است که در آن مسعود لقمان با ماشاءالله آجودانی، داریوش آشوری، عبدالمجید ارفعی، مرتضی ثاقب‌فر، جلال خالقی‌‌مطلق، علی میرفطروس و عباس میلانی گفت‌و گو گرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) کتاب «ایران در گذر روزگاران» با تاریخ باستان ایران آغاز می‌شود، با شاهنامه، تاریخ میانه را پشت سر می‌نهد و با بررسی مشروطه و عصر رضاشاهی و در فرجام، ملی‌شدن صنعت نفت، گام به دوران معاصر می‌گذارد. 

مسعود لقمان که مصاحبه با این چهره‌ها را انجام داده، درباره کتابش می‌گوید: «ایران در گذر روزگاران، داستان جستجوی من، برای فهم بهتر تاریخ و فرهنگ سرزمینی است که در آن بالیده‌ام و هستی خویش را وامدار آن هستم. در این جستجو، کوشیده‌ام با پرسش از مورخانی سرشناس که در حیطه موضوع‌های طرح‌شده، سرآمد زمانه خویش‌اند، به بینشی ژرف‌تر برای فهم بهتر تاریخ ایران دست یابم و دیگران را نیز در این معنا سهیم کنم. تلاش شده است تا پرسش‌ها، نه به قصد چالش و به رخ کشیدن دانش، بلکه برای فهم بهتر و کسب بینشی ژرف‌تر، پرسیده شود و پاسخ‌ها نیز پرسش‌مدار باشد، چرا که بر این باورم، بیش از آنکه نیاز به پاسخ داشته باشیم، نیازمند پرسش‌های درست هستیم.» 

به گفته این پژوهشگر تاریخ، کتاب «ایران در گذر روزگاران» از پنج سال پیش، یعنی از سال 1388 آماده بوده که خوشبختانه با دور تازه در اداره کتاب، امکان چاپ و پخش آن فراهم شده است.
 
چاپ نخست «ایران در گذر روزگاران» نوشته مسعود لقمان، در 292 صفحه با قطع وزیری و بهای 19 هزار تومان از سوی نشر شورآفرین در بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در دسترس دوستداران تاریخ و فرهنگ ایران‌ قرار می‌گیرد.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • همایون روزیان ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    کتاب جالبی است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها