پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵
شبکه های رادیویی پای مردم را به نمایشگاه کتاب باز می کنند

«بهشت کتاب» نام ویژه برنامه رادیو ایران است که در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت زنده از این شبکه رادیویی پخش خواهد شد. تهیه کننده این برنامه معتقد است شبکه های رادیویی نقش موثری در ترغیب مردم برای بازدید از نمایشگاه کتاب دارند.

«مهدی ساعی» تهیه کننده برنامه رادیویی «بهشت کتاب» در گفت و گو با خبرنگار هنر و رسانه ایبنا در رابطه با این برنامه رادیویی عنوان کرد: «این برنامه قرار است در طول برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هرروز به صورت زنده از ساعت 15:30 الی 16:15 به مدت دو ساعت به صورت مستقیم از محل نمایشگاه کتاب تهران پخش شود».

وی در رابطه با بخش های مختلف برنامه «بهشت کتاب» گفت: «در این برنامه علاوه بر اطلاع رسانی از رویدادهای نمایشگاه کتاب، به گفت و گو با ناشران داخلی و خارجی نمایشگاه می پردازیم. همچنین توجه به ناشران شهرستانی و همینطور استفاده از رسانه های نوین کتاب مانند ای بوک و کتاب های صوتی و معرفی کتاب های جدید نمایشگاه، از دیگر اهدافی است که در برنامه ما دنبال می شود.
ساعی تصریح کرد: گفت و گو با بازدیدکنندگان نمایشگاه و گزارش های مردمی، پخش تماس ها و خواندن پیامک مخاطبان نیز از دیگر بخش های متنوعی است که در «بهشت کتاب» گنجانده شده است.

این تهیه کننده رادیو در ادامه بیان کرد: «برنامه بهشت کتاب» حدود هشت سال است که در ایام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از شبکه رادیویی ایران پخش می شود، این برنامه نیز امسال به صورت زنده و از طبقه دوم شبستان با اجرای رضا خضرایی و حضور یک کارشناس که به صورت روزانه این کارشناسان تغییر می کنند، پخش خواهد شد.

شنوندگان را هیجان زده می کنیم
ساعی با اشاره به نقش سازنده رادیو در ایجاد علاقه به مطالعه در میان مخاطبان عنوان کرد: یکی از اهداف برنامه رادیویی «بهشت کتاب» و سایر برنامه هایی که در حوزه کتاب در ایام نمایشگاه فعالیت می کنند تهییج و ترغیب مخاطبان برای بازدید از نمایشگاه است که این بازدید حتما خرید کتاب را نیز به همراه خواهد داشت. به همین علت معتقدم نمی شود نقش رسانه ای مثل رادیو را در ترویج فرهنگ کتابخوانی نادیده گرفت؛ رادیو می تواند منبع خوبی برای اطلاع رسانی از رویدادهای نمایشگاه برای کسانی باشد که در شهرستان هستند و نمی توانند در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کنند.

وی تصریح کرد: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بی شک بهار کتاب محسوب می شود ما برنامه سازان رادیویی نیز سرفصل های جدیدی را از نمایشگاه کتاب برای یک سال آینده خود گرفته واز موضوعات و ریدادهایی که در نمایشگاه می بینیم می توانیم به عنوان یک منبع در طول سال برای برنامه های خود بهره ببریم.

ساعی در ادامه در پاسخ به این پرسش که «چه نظر و دیدگاهی درباره نمایشگاه کتاب دارید؟» اظهار داشت: خیلی از افراد به نمایشگاه کتاب آمده و ضمن بازدید از ان کتاب یا کتاب هایی را نیز خریداری می کنند اما متاسفانه خوانده شدن این کتاب ها صد در صد نیست و افراد کمی هستند که کتاب هایی را که تهیه کرده اند می خوانند. امیدوارم شرایطی برای خوانده شدن کتاب ها از سوی بازدیدکنندگان فراهم شود.

قبل از معرفی هر کتابی آن را مطالعه می کنیم
وی در رابطه با نقش مطالعه در میان برنامه سازان و گویندگان رادیو بیان کرد: قطعا مطالعه جزیی جدایی ناپذیر از زندگی ما است و همه ما برای اینکه بتوانیم مخاطبان خود را جذب کنیم باید در وهله اول خودمان اهل مطالعه باشیم به خصوص ما که در گروه فرهنگ و کتاب کار می کنیم باید قبل از معرفی یک کتاب به مخاطبانمان، خود آن کتاب یا حداقل بخشی از آن را مطالعه کرده باشیم.

ساعی در پاسخ به این پرسش که آخرین کتابی که مطالعه کردید چه بود، خاطر نشان کرد: آخرین کتابی که خواندم رمان «گرگ سالی» نوشته زنده یاد امیرحسین فردی بود که به نظرم خیلی کتاب خوبی بود و در تمام مدتی که به مطالعه این کتاب مشغول بودم احساس می کردم که یک فیلم سینمایی در جلو چشمانم قرار داشت.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها