سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
اعلام اسامی برندگان جایزه سال کتاب آشپزی امریکا

کتاب آشپز انگلیسی "هستون بلومنتال" برنده جایزه کتاب آشپزی سال امریکا شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) جایزه سال 2014موسوم به James Beard Awards به کتاب "هستون تاریخی" (نوشته هستون بلومنتال/انتشارات بلومزبری) تعلق گرفت.

جایزه موسوم به تالار مشاهیر نیز به "دایانا کندی" رسید.

سایر جوایز اعلام شده در تالار گوتام نیویورک به شرح زیر است:
امی تیلن نیز با کتاب "200 دستور غذا برای غرب میانه" در بخش کتاب آشپزی امریکایی؛
جکی فیفر و مارتا رز شولمن با کتاب هنر شیرینی های فرانسوی در بخش کتاب دسر و شیرینی؛
کتاب "آشپزی ساده چینی" نوشته فوشسیا دانلوپ در بخش بین الملل؛
در بخش آشپزی عمومی کتاب آشپزی روی هیزم اثر تیم بایرز؛
در بخش آشپزی و سلامت، کتاب "بدون گلوتن،غذای هر روز یک خانم"نوشته شونا جیمز آهرن و دانیل آهرن؛
بخش عکس ردزپی اثر عکاس علی کورشات آلتینسوی؛
بخش مرجع کتاب "غذای روح داستان شگفت انگیز یک بشقاب غذای امریکایی" نوشته آدریان میلر؛
بخش آشپزی با سبزیجات با کتاب "سواد سبزیجات" و در بخش نوشتن و ادبیات کتاب "نمک ،قند،چربی؛ چگونه مواد غذایی ما را گرفتار خود کرده است" نوشته مایکل موس.

"جیمز اندرو برد" آشپز امریکایی و نویسنده 20 کتاب معروف (1903-1985) بود که غذاهای فرانسوی را به جامعه متوسط و طبقه بالای امریکا آورد و بعدا بهانه ای برای پایه گذاری جایزه کتاب آشپزی سال امریکا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها