وی افزود: به نظرم بحث اختصاص یارانه کاغذ به ناشران، باید مجدداً در دستگاه فرهنگی دولت مطرح شود. صنعت نشر با گرانی کاغذ و چاپ دست به گریبان است و بیماری نیست که امید به بهبودی آن داشته باشیم، بلکه باید با رفتاری کارشناسانه مشکلات آنرا ریشهیابی و حل کنیم.
نویسنده «شب و قلندر» با تاکید بر اینکه نباید موضوع کتاب، دغدغه ثانویه مسئولان فرهنگی قرار بگیرد، تاکید کرد: چارهای جز حمایت مادی و معنوی از ناشران نداریم. وقتی کتابها تجدید چاپ نمیشوند، انگیزه نویسندگان صاحباثر هم از بین میرود اما وقتی از ناشر حمایت شود، خود به خود از نویسنده هم به نوعی پشتیبانی میشود.
این نویسنده با اشاره به حضور فراگیر فضای مجازی در جامعه اظهار کرد: رکود بازار نشر کتاب، باعث حضور این محصول فرهنگی در فضای مجازی میشود. البته من عنادی با شبکههای اجتماعی ندارم اما باید بگویم، فیزیک ظاهری کتاب فرهنگساز است و چیزی جای کتاب چاپی را نمیگیرد.
منیژه آرمین فارغالتحصيل رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران و رشته مشاوره تحصيلي در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربيت معلم است. وي همچنين فارغالتحصيل رشته مجسمهسازي در مقطع كارشناسي ارشد از دانشگاه تهران است.
آرمین تاكنون بيش از50 نمايشگاه گروهی و انفرادي در داخل و خارج از كشور برگزار كرده و خالق بيش از يكصد اثر هنري سفال بوده است.
وي نخستينبار كتاب «سرود اروندرود» را در سال 1367 منتشر كرد و تاكنون پانزده کتاب از اين نويسنده منتشر شده است. «آن روز كه عمه خورشيد مرد»، «اي كاش گل سرخ نبود»، «بوي خاك»، «برگزيده ادبيات معاصر» (داستان شانزدهم)، «شب و قلندر»، «كيمياگران نقش»، «راه رستگاري»، «پرواز روح»، «شباویز»، «لبه تيغ» و «راز لحظهها» از جمله آثار او به شمار ميروند.
نظر شما