آموزگار: نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای سر و سامان دادن به مسائل مالی ناشران است/ حضور انتشارات کتابآمه با 20 عنوان جدید
محمود آموزگار، مدیر انتشارات کتابآمه با بیان اینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فرصت مغتنمی برای ناشران است تا به مسائل مالی خود سروسامان دهند، گفت: انتشارات کتابآمه 20 عنوان کتاب جدید زیرچاپ دارد که میکوشد آنها را به نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده برساند.
وی توضیح داد: گردش مالی 10 روزهای که در ایام برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فراهم میشود، برای ناشران از اهمیت بالایی برخوردار است؛ میزان این گردش مالی به حدی است که سروسامانی به اوضاع بد اقتصادی ناشران میدهد.
مدیر انتشارات کتابآمه در ادامه سخنانش، گفت: نمایشگاه کتاب تهران شبیه غذای مضری است که انسانی که به علت گرسنگی در آستانه خطر از دست دادن حیات قرار دارد، به خوردنش ناگزیر است. بدیهی است مسئولان باید به منظور افزایش سلامت غذای مذکور بکوشند و از مضراتش بکاهند. بنابراین، ناشران برای شرکت در چنین رویداد بزرگ فرهنگی، برنامهریزیهای جدی انجام میدهند. به طور مثال انتشار کتابهای جدید و تجدیدچاپ کتابهایی که موجودیشان به اتمام رسیده را در دستور کار خود قرار میدهند.
آموزگار عنوان کرد: بدون تردید انتشارات کتابآمه نیز از این اصل مستثنی نیست. این انتشارات اکنون 20 عنوان کتاب جدید زیرچاپ دارد که میکوشد آنها را به بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برساند.
وی افزود: بیشک انتشارات کتابآمه برنامههایی را در نمایشگاه کتاب تهران آینده، ترتیب خواهد داد تا مؤلفان، مترجمان و علاقهمندان به آثار این انتشارات، در گردهماییهای متعدد به گفتمان و تبادلنظر بپردازند.
مدیر انتشارات کتابآمه با بیان اینکه این انتشارات برای ایجاد جذابیتهای بصری غرفه خود، گامهای مؤثری برخواهد داشت، ادامه داد: همچنین این انتشارات در تلاش است با غرفهآرایی جدید و نوع متفاوت چیدمان کتابها، شرایط حضور با رغبت بازدیدکنندگان در این غرفه را بیش از پیش فراهم کند.
آموزگار در پاسخ به این پرسش که «به عنوان یک ناشر، چه انتظاراتی از متولیان برپایی بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دارید؟» گفت: در وهله نخست، انتظار دارم به نوع حضور ناشران و نحوه عرضه آثار آنها در نمایشگاه نظارت جدی صورت بگیرد؛ به این معنا که اخیراً بسیار مشاهده شده است که کتابهای یک ناشر در غرفههای مختلف نمایشگاه به فروش میرسد این در حالی است که خود ناشر نیز در نمایشگاه غرفهای را در اختیار دارد.
وی در پایان سخنانش، گفت: در مرحله بعدی، انتظار دارم در نمایشگاه کتاب تهران به ناشران بهویژه ناشرانی که بهصورت حرفهای کار میکنند، توجه جدی شود. همچنین پیشنهاد میکنم متولیان برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به منظور اجرای نظارتهای دقیقتر، در اموری همچون تقسیم فضای غرفهها، جانمایی غرفهها و رسیدگی به تخلفات، از تشکلهای خصوصی و اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران یاری بگیرند.
نظر شما