با ناشران علمی بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
استفاده حداکثری از حداقل امکانات، شعار ناشران دانشگاهی است/ جامعهنگر با 500 عنوان کتاب در نمایشگاه 28
مرتضی زینعلی، مدیر انتشارات جامعهنگر، ضمن اشاره به آمار کتابهای این انتشارات برای عرضه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: ناشران دانشگاهی با وجود کمبودها با شعار استفاده حداکثری از حداقل امکانات، حرکت میکنند.
وی درباره پیشبینی استقبال مخاطبان از کتابهای انتشارات جامعهنگر افزود: مجموعه 17 جلدی کتابهای درسی رشته پرستاری با عنوان «پرستاری داخلی جراحی» براساس استقبال دانشجویان، بهنظر میرسد در نمایشگاهها نیز پرفروش شود. این کتاب با مجوز رسمی ناشر در تهران منتشر شد. «پرستاری داخلی جراحی» دارای دو کد آموزشی بینالمللی است که براساس توافق دو جانبه، این کدها در اختیار دانشجویان و مدرسان قرار گرفت.
زینعلی ادامه داد: مخاطبان با استفاده از این کدهای آموزشی میتوانند به پایگاه ناشر متصل و از آخرین اطلاعات آموزشی استفاده کنند. مجموعه کتابهای «تکنولوژی جراحی برای سیستمهای مختلف بدن» برای دانشجویان رشته اتاق عمل نیز پیشبینی میشود از منابع پرفروش جامعهنگر است.
این ناشر حوزه پزشکی تصریح کرد: در حوزه تغذیه نیز کتاب «دانشنامه رژیمهای غذایی گیل» بهعنوان معتبرترین منبع این حوزه که در سال 93 به بازار عرضه شد، از کتابهایی خواهد بود که نظر مخاطبان را جلب میکند. «درسنامه جامع زبان» دکتر لزگی که در سال 93 منتشر شده است از کتابهای مورد نیاز داوطلبان مقطع دکتراست که میتوانند در نمایشگاه آن را تهیه کنند.
وی در ادامه درباره دیگر منابع جامعهنگر گفت: کتابهای «راهنمای بالینی شیردهی» و ابزارهای جراحی» نیز به پیشبینی من از کتابهای پرفروش جامعهنگر در بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خواهد بود.
زینعلی با اشاره به کتابهای تألیفی جامعهنگر برای عرضه در نمایشگاه سال 94 اظهار کرد: کتابهای «مدیریت و اقتصاد داروخانه» نوشته دکتر جعفر باباپور، در حوزه بهداشت، کتابهای «دستگاههای خوانش مستقیم آلایندههای هوا» و «پایش نگهداری و راهبری تجهیزات پالایش هوا» نوشته دکتر حسن اصیلیان و کتاب «انگلیسی برای دانشجویان دندانپزشکی» نوشته نسرین خاکی نیز پیشبینی میشود در پایان نمایشگاه امسال در فهرست پرفروشها قرار گیرند.
مدیر انتشارات جامعهنگر، درباره ارتباط جامعهنگر با ناشران حاضر در بخش بینالملل بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز گفت: متأسفانه در بخش بینالملل نمایشگاه کتاب تهران، نمایندگان فروش ناشران در غرفهها حاضر هستند و این در حالی است که در نمایشگاههای بزرگ دنیا مانند فرانکفورت، بازدیدکنندگان یا ناشران، با نمایندگان انتشارات مطرح دنیا بهصورت مستقیم در ارتباط هستند. یکی از ضعفهای بخش بینالملل نمایشگاه کتاب تهران حضور نمایندگان فروش در بخش بینالملل است.
عضو انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی در ادامه با اشاره به برنامههای انجمن برای نمایشگاه امسال افزود: ایجاد غرفه اختصاصی برای ثبت دانشگاهها و مراکز علمی برای حضور در ششمین نمایشگاه تخصصی کتابهای دانشگاهی از برنامههای انجمن در نمایشگاه امسال خواهد بود.
زینعلی ادامه داد: همانند سال گذشته به دنبال برگزاری نشستهای صمیمانه با ناشران، نویسندگان و دستاندرکاران صنعت نشر دانشگاهی هستیم. هرچند محل سالن دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مناسب نیست، اما ناشران دانشگاهی براساس شعار استفاده حداکثری از حداقل امکانات، عمل میکنند.
بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از 16 تا 26 اردیبهشت 94، در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) میزبان اهالی و دوستداران کتاب خواهد بود.
نظر شما