متخصص قراردادهای مالکیت فکری گفت: برگزاری پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی ، هنری و حقوق مرتبط به بررسی لایحه اصلاح قانون 48 در مجلس کمک شایانی می کند.
شاکری تاکید کرد: تعداد زیادی از پژوهشگران و اندیشمندان متخصص این رشته در همایش شرکت و سخنرانی میکنند، در نتیجه فضای بسیار مناسبی برای تبادل اندیشه و فکر در خصوص آثار بین المللی حمایت از کپی رایت و حقوق مرتبط ایجاد خواهد شد.
این متخصص قراردادهای مالکیت فکری در مورد ضرورت برگزاری چنین همایشی نیز یادآور شد: این همایش زمینه فرهنگ سازی حداقلی را در جامعه علمی کشور فراهم می کند چراکه نشان میدهد اهمیت این مسئله به حدی است که درباره آن هم اندیشی می شود.
وی در ادامه توضیح داد: در مرحله بعد هم تولیدات علمی که در این زمینه انجام می گیرد به صورت عینی و ملموس توسط اندیشمندان و پژوهشگران بررسی می شود. در کنار این مقوله مسوولین و مقامات دخیل در مسئله کپی رایت هم در این جلسه شرکت می کنند که دستاوردهای این سمینار می تواند در تصمیم گیری آنها اثرگذار باشد.
شاکری در مورد تاثیر برگزاری همایش در حمایت از مالکیت حقوق آثار ادبی و فرهنگی نیز گفت: اصلاح قانون 48 که به صورت جدی مطرح شد در همین سمینار اتفاق افتاد. در چهار همایش پیشین به قدری بر مسئله آثار حمایت از کپی رایت و الحاق ایران به معاهدات بین المللی بحث شد که به صورت جدی پیش نویس لایحه جدید حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری به مجلس رسید.
پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی ، هنری و حقوق مرتبط با محوریت حمایت بین المللی از آثار ادبی و هنری، فرصت ها و چالش ها در روز دوشنبه 14 اردیبهشتماه با حضور وزرای فرهنگ و دادگستری و جمع کثیری از فعالان این عرصه از ساعت 8:30 در تالار وحدت برگزار میشود.
حضور علاقهمندان به موضوع کپی رایت در این همایش آزاد است.
نظر شما