چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
معرفی ناشران نوپا در نمایشگاه کتاب / تخصیص 275 غرفه به ناشران کودک و نوجوان

محمد مجری‌سازان طوسی، رئیس کارگروه بخش کودک و نوجوان بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: برای تشویق ناشران نوپا و آشنایی بیشتر مخاطبان با آنها، تلاش کرده‌ایم در نمایشگاه کتاب امسال ناشران تازه کار و ناشرانی که متراژ غرفه‌هایشان کمتر از 12 متر است تبلیغاتی انجام دهیم و با ارائه بروشورها و کاتالوگ‌هایشان ازسوی کانترهایی که در سالن‌ها گذاشته‌ایم آنها را به مخاطبان معرفی کنیم.

محمد مجری‌سازان طوسی به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: امسال بیش از 360 ناشر کودک و نوجوان برای دریافت غرفه در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب ثبت نام کردند که از بین آنها 275 ناشر شرایط دریافت غرفه را دارا بودند که غرفه‌ها به آنها واگذار شد.
 
رئیس کارگروه بخش کودک و نوجوان بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: از بین 85 ناشر باقیمانده نیز 75 ناشر در قالب اهدای نمایندگی و یا ناشر همراه در نمایشگاه شرکت می‌کنند. برای 10 ناشر دیگر هم که تعداد عناوینشان به حد نصاب دریافت غرفه نرسیده بود و از طرفی حاضر نشده بودند به عنوان ناشر همراه و یا اهدای نمایندگی در نمایشگاه حضور داشته باشند، غرفه بزرگی در نظر گرفته‌ایم که به طور مشترک کتاب‌هایشان را عرضه کنند.
 
وی در ادامه گفت: در سال جدید تلاش کرده‌ایم در حد توان برخی از مشکلات ناشران را برطرف کنیم. به عنوان مثال هرساله تعداد بازدیدکنندگان در بخشی از سالن 24 به خاطر شرایط مکانی، کم بود. لذا تدابیری اندیشیده‌ایم که این بخش را به قسمت اداری اختصاص دهیم و فضای بیشتری را برای ناشران فراهم کنیم.
 
رئیس هیات مدیره تعاونی ناشران کودک و نوجوان ادامه داد: برای تشویق ناشران نوپا و آشنایی بیشتر مخاطبان با آنها، تلاش کرده‌ایم در نمایشگاه کتاب امسال ناشران تازه کار و ناشرانی که متراژ غرفه‌هایشان کمتر از 12 متر است تبلیغاتی انجام دهیم و با ارائه بروشورها و کاتالوگ‌هایشان ازسوی کانترهایی که در سالن‌ها گذاشته‌ایم این ناشران و آثارشان را به مخاطبان معرفی کنیم.
 
طوسی گفت: همچنین تدابیری اندیشیده‌ایم تا ناشران و نویسندگان حوزه کودک و نوجوان بتوانند در سرای اهل قلم کودک و نوجوان که دو سال است به طور اختصاصی به برگزاری نشست‌های تخصصی این حوزه می‌پردازد، به بیان نظرات و ایده‌هایشان و یا معرفی آثارشان اقدام کنند.
 
وی اضافه کرد: مساله دیگری که در حال حاضر درباره آن مشغول رایزنی هستیم، درنظر گرفتن مکانی در نمایشگاه کتاب برای نمایش آثار تصویرگرانی است که می‌توانند آثار خوبی بیافرینند اما نوپا، شهرستانی یا ناشناخته‌ هستند.
 
طوسی گفت: با توجه به اینکه تصویرگری در کتاب‌های کودک نقش بسیار مهمی دارد، در نظر داریم این کار را به منظور معرفی تصویرگران خوب به ناشران برای بهبود کیفیت تصاویر کتاب‌های این حوزه انجام دهیم.
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها