جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
شعار نمایشگاه ایرانیان را به سوی بالندگی سوق می‌دهد

محمدکاظم بجنوردی در ارزیابی از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌گوید: قرار دادن چنین شعارهایی در بستر نمایشگاه به شرط محقق شدن زمینه‌های آن ایرانیان را به سوی بالندگی سوق می‌دهد.

سید محمدکاظم بجنوردی، رئیس بنیاد دایره‌المعارف بزرگ اسلامی در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: بنده طی چند روز از نمایشگاه کتاب بازدید کردم و ضمن بازدید از آثار ارائه شده در غرفه‌ها به دنبال کتاب‌هایی بودم که بتوانیم در تالیف دایره‌المعارف‌ها و دانشنامه‌ها از آنها استفاده کنیم، اما در این بازدیدها متوجه شدم که در این نمایشگاه تنوع کتاب‌ها چندان راضی‌کننده نبود.  
 
وی با اشاره به کتاب‌های حوزه تاریخ و فرهنگ بیان کرد: آثار ارائه شده در حوزه تاریخ در نمایشگاه امسال محدود بود. همچنین کتاب‌های مربوط به زبان‌ها، گویش‌ها و در مجموع  فولکلور چشمگیر نبود. اگر چه کتاب‌های بخش ملل و نحل تا حدی راضی کننده بود.
 
رئیس بنیاد دایره‌المعارف بزرگ اسلامی اظهار کرد: با این وجود روندی که در نمایشگاه حاکم شده، خوب است و به سوی نظم بیشتری حرکت می‌کند که این نظم حاکم در این رویداد فرهنگی نشان از مدیریت خوب نمایشگاه امسال دارد که امیدوارم در سال‌های آینده این روند تداوم پیدا کند.
 
بجنوردی درباره شعار نمایشگاه «خواندن، گفت‌وگو با جهان» عنوان کرد: به نظر بنده این شعار بسیار خوبی است. گفت‌وگویی که مبتنی بر منطق باشد ما را به سوی تعامل و تفاهم با جهانیان می‌برد. چنین گفت‌وگوی با این مولفه‌هایی که برشمردم ما را به سوی آرامش و پرهیز از ستیز و تعامل در اندیشه‌ها راهنمایی می‌کند. قرار دادن چنین شعارهایی در بستر نمایشگاه به شرط محقق شدن زمینه‌های آن ایرانیان را به سوی بالندگی سوق می‌دهد.
 
وی با اشاره به حضور غرفه انتشارات بنیاد دایره‌المعارف بزرگ اسلامی گفت: با توجه به اینکه غرفه ما علاقه‌مندان خاص خود را دارد، می‌توان گفت از وضعیت نسبتا خوبی برخوردار بوده و با ارائه آثار جدید علاقه‌مندان خاص خود را داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها