یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
برپایی کارگاه‌های آموزشی در سرای اهل نظر نمایشگاه بین‌المللی قرآن

دبیر بخش نهادها و موسسات بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از برپای 3کارگاه آموزشی در هر روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، حسن محمدی، دبیر بخش نهادها و مؤسسات بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با بیان این مطلب گفت: کارگاهای آموزشی به مباحث مختلف خانوادگی، اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی می پردازد. یکی از این کارگاه ها پیش از اذان و دو کارگاه آموزشی دیگر پس از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.

وی افزود: در کنار این کارگاه‌ها بخش مشاوره نیز در نظر گرفته‌ایم تا بازدیدکنندگان از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بتوانند مشکلات خود را در زمینه‌های فردی و اجتماعی با مشاوران حاضر در بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه قرآن مطرح کنند.

محمدی با اشاره به برپایی بخشی به عنوان مشاوره و کمک به فعالیت‌های فضای مجازی مؤسسات قرآنی کشور گفت : در این بخش کارشناسان مختلف حوزه IT و فناوری اطلاعات در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به رفع مشکلات حوزه‌های دیجیتال و فضای مجازی مؤسسات قرآن می‌پردازند تا از این طریق مؤسسات قرآنی که بازوان توانمند فعالیت‌های قرآنی کشور هستند بتوانند با کسب اطلاعات روز و یادگیری فناوری‌های نوین تولیدات فاخری ارائه دهند.

وی با تاکید بر این که امسال برنامه‌های متنوعی برای نشان دادن توانمندی‌های مؤسسات قرآنی به مردم و مسئولان تدارک دیده شده است گفت: حدود  45 نهاد دولتی و موسسه برتر قرآنی در نمایشگاه امسال حضور خواهند داشت.

دبیر بخش نهادها و مؤسسات بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه علاوه بر ارتقای کمی و کیفی نشست‌های قرآنی درصدد حضور فعال مؤسسات قرآنی استان‌ها و برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی هستیم تا از این طریق علاوه بر معرفی و به نمایش گذاشتن دستاوردهای قرآنی نقاط مختلف کشور، گامی به سوی توسعه برنامه‌های قرآنی و حمایت از تولیدات قرآنی برداشته باشیم.

او با بیان اینکه نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی باید افراد را به سمت فرهنگ حفظ قرآن و آموزش عمومی کلام وحی تشویق کنند، بر لزوم تقدیر از فعالان قرآنی اشاره کرد و افزود: امسال در بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بخش جدیدی با عنوان «سرای اهل نظر» راه‌اندازی می‌کنیم تا از این طریق فعالیت‌های اساتید قرآن را ارج نهیم.

او درباره برنامه‌های بخش «سرای اهل‌ نظر» گفت: در این بخش سه نفر از اساتید و پیشکسوتان قرآنی که برای پیشبرد اهداف این حوزه فعالیت ویژه‌ای انجام داده‌ و عمر خود را با قرآن سپری کرده‌اند، معرفی و تجلیل می‌شوند.

محمدی، نمایشگاه بین‌المللی قرآن را  یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی-قرآنی کشور توصیف کرد و گفت: لازم است دبیرخانه دائمی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تشکیل شود تا در طول سال برای برگزاری هر چه باشکوه تر این نمایشگاه برنامه‌ریزی صورت گیرد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها