پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
پورعزت: «استودیو رسانه» کاری مقدماتی برای بهبود شرایط مطالعه نابینایان است/ 17 عنوان از کتاب‌هایم را صوتی می‌کنم

علی‌اصغر پور‌عزت، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه تهران در روز جهانی عصای سفید با اشاره به اینکه 17 عنوان از کتاب‌هایش را برای استفاده نابینایان صوتی خواهد کرد، گفت: ساخت استودیو رسانه به‌عنوان یک کار مقدماتی برای نابینایان و در حقیقت پاسخی به عزم نابینایان برای توانمندی آنهاست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) پانزدهم اکتبر برابر با 23 مهرماه، به‌عنوان روز جهانی عصای سفید و آغاز هفته جهانی نابینایان نامگذاری شده است. به همین مناسبت با دکتر علی‌اصغر پور‌عزت، رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه تهران به گفت‌وگو نشسته‌ایم. وی درباره اهداف افتتاح «استودیو رسانه» ویژه نابینایان در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اظهار کرد: افتتاح «استودیو رسانه» در حقیقت پاسخی به عزم نابینایان برای توانمندی آنها بود که اعلام کنند از بسیاری از افراد بینا توانمند‌تر‌ هستند.
 
وی با اشاره به فرایند ساخت «استودیو رسانه» افزود: ساخت «استودیو رسانه» ویژه نابینایان فقط یک پیشنهاد از سوی دانشگاه تهران بود که به همت مردم عملیاتی شد. دکتر حبیب میدان‌چی، رئیس هیات امنای بنیاد خیریه شهناز، فردی بود که بدون هیچ‌گونه ارتباطی با فضای رسمی و یک خیر و شخص علاقه‌مند به فرهنگ کشور به ساخت این استودیو اقدام کرده است. وظیفه همه ماست که در خدمت این‌کار قرار بگیریم. امید‌وارم کسانی که در مسیر بهبود شرایط زندگی نابینایان تلاش می‌کنند، هرگز از نعمت بینایی محرم نشوند. ساخت «استودیو رسانه» یک کار مقدماتی برای بهبود شرایط مطالعه برای نابینایان است.

پور‌عزت ادامه داد: پس از ایجاد کمپین «هم‌صدا شویم» از سوی دکتر میدان‌چی، تلاش می‌کنیم تا جریان اجازه صوتی کردن کتاب‌ها را تقویت کنیم. اجازه صوتی شدن 17 کتابم را به دکتر میدان‌چی داده‌ام و برای صوتی کردن کتاب‌های بزرگ دینی مانند نهج‌البلاغه نیز به متولی این جریان اعلام همکاری کرده‌ام. حمایت خدا در این جریان محوریت دارد و باید با خلوص نیت و بدون غل و غش در این‌کار قدم برداشت.
 
نقش مهم ایبنا در اطلاع‌رسانی برای حفظ کتابخانه دانشگاه تهران
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، درباره نقش خبرگزاری کتاب ایران‌ در کمک به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران یکی از نهاد‌‌های قدیمی و میراث ملی است و بنابراین باید این مساله تقویت و امیدواریم به‌عنوان یک موزه حفظ شود. اگر خیرین بتوانند در ساخت یک کتابخانه جدید و اهداء آن به دانشگاه اقدام کنند، خبرگزاری کتاب ایران می‌تواند در اطلاع‌رسانی این امر مهم، نقش مؤثری داشته باشد، چراکه دانشگاه تهران دانشگاه ایران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها