شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷
همایش ملی «فلسفه مضاف» برگزار می‌شود/ لزوم بررسی زوایای پنهان این شاخه فلسفی با تالیف آثار

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالحسن غفاری، مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از برگزاری همایش ملی «فلسفه مضاف» به مناسبت روز جهانی فلسفه خبر داد و گفت: در سال‌های اخیر کتاب و مقالات گوناگونی درباره «فلسفه مضاف» تالیف شده است اما همچنان زوایای بسیاری از این شاخه فلسفه باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالحسن غفاری، مدیر گروه فلسفه این پژوهشگاه گفت: گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی همه ساله به بهانه سال گشت روز جهانی فلسفه، اقدام به برگزاری همایش ملی با مشارکت دستگاه‌های علمی سراسر کشور و با موضوعات مختلف حکمی معرفتی می‌‌کند که در سال‌جاری نیز همایش «فلسفه مضاف» در دستور کار این پژوهشگاه قرار گرفته است و همچون سال‌های قبل میزبان فیلسوفان و صاحبنظران این عرصه است.
 
وی اظهار کرد: فلسفه یا فلسفه‌های مضاف از دانش‌هایی است که در دوره جدید و به ویژه دوره معاصر شکل گرفته و به دلیل تازگی و جدیدالتأسیس بودن آن نیازمند مطالعه و پژوهش و در نتیجه آشنایی بیشتر با آن است. در این پژوهش آنچه بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد، نسبت «فلسفه مضاف با فلسفه مطلق»، «ضرورت فلسفه مضاف»، «انواع و اقسام فلسفه مضاف»، «روش پژوهش در فلسفه مضاف» و... است. بدون تردید در سال‌های اخیر در این‌باره گفت‌و‌گوهای زیادی از سوی اصحاب علم و دانش صورت گرفته و کتاب و مقالات گوناگونی به رشته تحریر درآمده است، اما همچنان زوایای بسیاری از فلسفه مضاف باید مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تضارب آراء در حد گسترده صورت گیرد.
 


بنا به گفته مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه و دبیر علمی همایش، «فلسفه مضاف»، «تعریف فلسفه مضاف»، «تقسیم و طبقه‌بندی فلسفه‌های مضاف» و نیز «مسائل فلسفه مضاف» در کنار «موضوع فلسفه مضاف» و «روش‌شناسی فلسفه مضاف اسلامی» از جمله محورهای تالیف مقاله در این دوره از همایش را تشکیل می‌دهد.

علاقه‌مندان تالیف مقاله تا پایان تیرماه سال‌جاری فرصت دارند تا چکیده مقاله و تا پایان مردادماه سال جاری نیز اصل مقاله را به دبیرخانه همایش ملی «فلسفه مضاف» ارسال کنند.
 
پژوهشگران می‌توانند برای ارسال مقالات خود به نشانی قم، بلوار پانزده خرداد (شاه سید علی)، خیابان شهید میثمی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه فلسفه و یا پست الکترونیکی p.mozaf@rayana.ir مکاتبه کرده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 5-0257603571 و یا پایگاه اینترنتی www.iict.ac.ir تماس حاصل کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها