شعر آغازین این شماره «قلک» مربوط به راز و نیاز آب با خداوند است که توسط ناصر کشاورز سروده شده و الهه طاهریان آنرا تصویرگری کرده است.
معرفی شغل شماره جدید قلک به «بازیگر سینما» اختصاص یافته است. در این داستان به قلم سیدنوید سیدعلیاکبر، بازیگر سینمایی به نام «نانا» در هنگام تمرین تئاتر متوجه گریه دختر کوچکش نانا میشود. وقتی که در اتاق گریم مشغول آرام کردن کودک است متوجه کانگوروی کوچکی میشود که میخواهد با نانا عکس بگیرد. در ادامه نیز شعری از شهلا شهبازی با عنوان «هزار شکل و قواره» به چاپ رسیده است.
در صفحه «گلک» این شماره ماهنامه «قلک» گل ختمی به قلم شیدا میرزایی به کودکان معرفی و سعی شده آموزشهایی درباره نگهداری این گل به آنها ارائه شود. در پایان نیز از کودکان خواسته شده تا با گل ختمی عکس بگیرند و برای مجله ارسال کنند تا در شماره بعدی به چاپ برسد.
«توپ سوراخ» نیز بخش دیگری از این نشریه است که در آن از بچهها خواسته شده با توجه به تصاویر داستانی را تعریف کرده و صدایشان را ضبط کنند و تا بیست و چهارم شهریورماه به نشانی مجله بفرستند.
در صفحه «بیا بازی» سمیرا رستگارپور کودکان را به بازدید از باغ فین شهر کاشان دعوت کرده است. در این بازی کودکان باید بلیت خریداری کنند و طبق نقشه در باغ گردش کنند.
شعر «چی بود؟ چی شد؟ ماکارونی» بخش دیگری از این شماره است که توسط زهرا موسوی سروده شده و مژگان طائینیا آن را تصویرگری کرده است. در بخش «بچین و بچش» نیز روشنک فتحی طرز تهیه صبحانه روباهی به کودکان آموزش میدهد. کیومرث شریفمقدم نیز در بخش «دست بزنیم به کاری» روش درست کردن «ماهی پولکی» با کاغذ رنگی را به بچهها میآموزد.
«قلک» تنها مجله تخصصی آموزش مفاهیم اقتصادی برای کودکان بوده و بیست و هفتمین شماره آن با قیمت 6 هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما