این استاد حوزه افزود: ایشان دارای استعداد و توانایی خاصی بود، به طوری که پس از گذراندن دوره مقدماتی در سال 1333 به قم عزیمت کرد، به کسب علم و دانش نزد اساتید برجستهای پرداخت و سطوح عالی حوزه را با تلاش فراوان پشت سر نهاد.
حجتالاسلام صالحی خوانساری بیان کرد: حضور آیتالله ابن الرضا خوانساری از افتخارات حوزه علمیه قم بود. این عالم فقید پس از آن که تحصیلات خود را به پایان بُرد، به زادگاه خود بازگشت تا پاسخگوی نیازهای دینی مردم خوانسار باشد. تاسیس مدرسه علمیه ولیعصر(عج) در زادگاهش و همچنین تحریر یک دوره علم اصول امام(ره) و نوشتن یک دوره فقه آیتالله گلپایگانی از ارزندهترین فعالیتهای وی به شمار میرود.
این استاد حوزه ادامه داد: طلبههای بیشماری در مدرسه علمیه ایشان به کسب علم و معرفت پرداختند و برخی از آنها در کشور، چه در دولت و دستگاه قضاء و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و همچنین جامعه مدرسین دارای منصب هستند. آیتالله خوانساری از همه روزهای عمر خود در جهت خدمت به دین و شریعت بهره برد و آثار ارزشمندی از خود بر جای گذاشت و شاگردان زیادی را تربیت کرد و در جهت هدایتگری جامعه از تلاش دست برنداشت.
آیتالله سید مهدی ابنالرضا خوانساری از فقهای شهر خوانسار و موسس حوزه علمیه خوانسار بود که عصر جمعه چهارم فروردین ماه سال جاری، در سن ۸۲ سالگی، دار فانی را وداع گفت.
ایشان از شاگردان مرحوم آیتالله اراکی، گلپایگانی و محقق داماد به شمار میرفت. اثر «ضیاء الابصار فی ترجمه علماء الخوانسار» از تالیفات مهم آیتالله سید مهدی ابنالرضا خوانساری است.
نظر شما