کتاب «زندگی مهدوی» اثر عبدالحسین فخاری، دربرگیرنده 120 یادداشت کوتاه با موضوع مهدویت است.
«میراث جاویدان»، «پرواز قطرهها»، «پرچمهای برافراشته»، «فطرت»، «افلاس»، «برنامه فردا»، «مرزبان منتظر»، «گواهان اعمال»، «انرژی مثبت»، «ده نشان وفاداری»، «غائب حاضر»، «منتظر و فراموشی»، «علائم ظهور»، «قطب»، «یلدای امید و اشتیاق»، «دوستت دارم»، «ساعتهای زنگدار»، «طبیعت نورانی»، «آنلاین با خدا»، «میراث پیامبر» و «کلمات وارونه» عنوان برخی از یادداشتهای کتاب است.
نویسنده در یادداشتی با عنوان «نماد مرزبانی»، آورده است:«چنین مشهور است که قطب عالم امکان حضرت صاحبالزمان ارواحنا فداه در اوج تاثر و تالم از مرگ مرزبان بزرگ دین، فقید سعید شیخ مفید (ره)، با دستان خویش این چند شعر را بر خاک مزار آن عالم فرزانه نوشتند؛ سفیران مرگ، خبر درگذشت تو را نیاوردند که چنین روزی بر خاندان پیامبر، روز مصیبتی بزرگ است. اگر تو در میان خاک پنهان گشتی، گویی دانش توحید و عدل با تو در خاک پنهان گشت. خرسند و شادمان میشود (ولی خدا) مهدی قائم (عج) هرگاه که درسهای تو خوانده و مرور میشود... همین جایگاه بلند مرزبانی مفید است که حضرتش او را در توقیعاتشان با القابی همچون «برادر استوار» و «دوست رشید» و «ولایتمداری با اخلاص در دین و سرشار از یقین»، «یاور حق و دعوتکننده به سوی او» ستودهاند. چرا چنین نباشد که مفید تمام زندگیش و عمر هشتاد سالهاش وقف روشنگری و ارشاد و هدایت و تعلیم و تالیف و تبیین مبانی مکتب اهلالبیت (ع) و دفع شبهات منکران و مناظره با معاندان و راهنمایی گمگشتگان بود.»
در سطرهایی از یادداشت «آخر خط» نیز آمده است: «هنوز به آخر خط نرسیدهام، ولی ای کاش زودتر برسم. همه از رسیدن به آخر خط هراس دارند و من مشتاق آنم! آخر خط من شما هستید که عمری به دنبالتان بودهام. شب و روز و ماه و سال سراغتان را گرفتهام. کوی به کوی و شهر به شهر و دیار به دیار از هر مسافر و رهگذر و مقیم حتی از باد و ماه و ستاره و خورشید که شاید خبری داشته باشند. از آن خاک خوش اقبالی که به قدومتان بوسه میزند تا آن را سرمه چشم کنم؛ ای ماهتاب نورانی در شبهای ظلمانی! آخر خطِ دیگران نومیدی و شکست و سیاهی است و آخر خط من امید و پیروزی و روشنایی. شما آخر خط نبوت و امامتاید و چکیده و عصاره شرافت و فضیلت و کرامت. پایان خطی هستید که نیایتان آدم، آغاز آن بوده است. خط پیامبران و هادیان و امامان. خط هدایت و فضیلت، خط صراط مستقیم، از آدم تا خاتم، اگر ایستگاه آخری هست ایستگاه شماست.»
نخستین چاپ کتاب «زندگی مهدوی» در 272 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه به بهای 19 هزار تومان از سوی انتشارات گوی راهی بازار نشر شده است.
نظر شما