شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹
​تصانیف امیرجاهد نقد و بررسی می‌شود

نشست آبان‌ماه «ادبیات آهنگین» از سلسله‌نشست‌های یکشنبه‌های شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، با موضوع بررسی تصانیف محمدعلی امیرجاهد برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، ابراهیم اسماعیلی اراضی، ترانه‌سرا و پژوهشگر که دبیری این نشست‌ها را برعهده دارد، درباره این نشست گفت: «یکی از خلأهای موجود در فضای موسیقی باکلام ما ناآشنایی ترانه‌‌سرایان و آهنگسازان جوان با پیشینه‌ی تصنیف و ترانه است؛ به همین دلیل نشست‌های میراث را برنامه‌ریزی کردیم. دو نشست قبلی میراث به بررسی آثار شیدا و عارف اختصاص داشت که با حضور کارشناسان برجسته و استقبال مخاطبان برگزار شد و در این نشست به آثار امیرجاهد خواهیم پرداخت.»

محمدعلی امیرجاهد (۱۲۷۵ در تهران - ۱۳۵۶ تهران) شاعر و تصنیف‌ساز بود. اشعارش بیشتر مضامین میهنی، اجتماعی، عشقی، سیاسی و فلسفی داشت. وی بیش از یکصد سرود و تصنیف ساخته است و دو جلد کتاب دارد که جلد اول آن دیوان امیرجاهد در سال ۱۳۳۳ با نت آهنگ‌هایش به چاپ رسیده است و جلد دوم آن نیز در مرداد ۱۳۴۹ چاپ و انتشار یافت.

میرعلیرضا میرعلی‌نقی، پژوهشگر و تاریخ‌نگار موسیقی شهری ایران و مهران مهرنیا، آهنگساز، نوازنده و استاد دانشگاه به عنوان کارشناسان مهمان حضور خواهند یافت.


این نشست از ساعت 16 و 30 دقیقه روز یکشنبه ۲۱آبان‌ماه آغاز می‌شود، علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند به ساختمان بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان به نشانی تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه۵(اعرابی)، شماره۶ مراجعه کنند. 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها