به همت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران صورت گرفت؛
راهاندازی نمایشگاه مجازی کتاب با موضوع «حضرت محمد (ص)»
مدیریت امور کتابخانه و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، همزمان با هفته وحدت، نمایشگاه مجازی با موضوع حضرت محمد (ص) را طریق پورتال شبکه یکپارچه کتابخانهای راهاندازی کرده است.
بیتردید یکی از دلایل مهم و تأثیرگذار گسترش فرهنگ، زندگی وجود نازنین نبی اکرم (ص) است. در طول تاریخ بشریت، کمتر انسانی وجود دارد که مانند پیامبر اسلام (ص)، تمام خصوصیات زندگیاش بهطور واضح و روشن بیان و ثبت شده باشد.
خداوند متعال در قرآن کریم کتابی که خود حافظ اوست و بدون هیچ تغییری تا قیامت باقی است با زیباترین عبارات و کاملترین بیانات، آن حضرت را معرفی کرده و با عالیترین صفات ستوده است. خداوند متعال میفرماید: «انک لعلی خلق عظیم؛ ای پیامبر! تو بر اخلاقی عظیم استوار هستی. همچنین میگوید: «محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم؛ محمد (ص) فرستاده خداست و کسانی که با او هستند در برابر کفار سر سخت و در میان خود مهربانند.»
محققان، تاریخنویسان و دانشمندان نیز در ابعاد گوناگون زندگی حضرت محمد (ص) سخن گفتهاند، اما ائمه (ع) با نگاهی ژرف و دقیق سیمای آن شخصیت بینظیر و در یکتای عالم خلقت را به تماشا نشسته، به معرفی زندگی، مبارزات و آموزههای آن حضرت پرداختند.
یکی از بهترین و سهل الوصولترین راههای دسترسی شهروندان، مطالعه کتابهای موجود در این زمینه است و استقبال جامعه مخاطب از این آثار و شمارگان بیسابقه برخی از کتابها تا بیش از 100 نوبت چاپ، نشاندهنده میزان علاقهمندی به این حوزه و ظرفیتهای موجود در میان مخاطبان آن است. خانوادههایی که دغدغه تربیت فرزندانی خودساخته با روحیه و معتقد به ارزشها دارند، نباید از مطالعه آثار مرتبط با ائمه اطهار بهویژه حضرت محمد (ص) و معرفی این آثار به فرزندانشان غفلت کنند.
مدیریت امور کتابخانه و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حمایت از آثار تولید شده در حوزه تربیتی با الگوی اسلامی و منابع اهل بیت (ع) را بهعنوان یکی از اصلیترین رویکردهای این مدیریت در تهیه منابع کتابخانهای میداند. آنچه که در این نمایشگاه مجازی معرفی شده، فهرستی از آثار موجود در کتابخانههای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با موضوع حضرت محمد (ص) است. با توجه به سیاست سازمان در یکپارچهسازی خدمات کتابخانهها، تمامی اعضا میتوانند از طریق پورتال شبکه یکپارچه کتابخانهای به نشانی www.tlib.ir به این آثار دسترسی داشته باشند.
نظر شما