حجت الاسلام حشمتي افزود: متاسفانه در اين بخش جامعه خيلي موفق نيست و به اين كلمات زيبا زياد عمل نمي شود و عدم توفيق در رهنمودهاي نهج البلاغه جاي تاسف دارد.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در امور روحانيت يادآور شد: از سوي ديگر نهج البلاغه براي حكما و امراء نوشته شده است، حال بايد ديد نهج البلاغه تا چه اندازه در بخش هاي مختلف كشور به كار گرفته مي شود و ما فكر مي كنيم فرهنگ هاي وارداتي بهتر از آموزه هاي ما است و اين در حالي است كه نهج البلاغه براي دستگاه هاي اجرايي ما بسيار كارآمد است اما استفاده از آموزه هاي اين كتاب در كشور ما ضعيف است.
وي افزود: نظم يكي از بركاتي است كه در زندگي انسان ايجاد مي شود، اين نظم در نهج البلاغه بسيار مورد تاكيد است، علاوه بر نظم ما بايد در مقابل خدماتي كه به ديگران مي دهيم انتظاري از آنها نداشته باشيم و در مقابل خدمت ديگران به خود را بزرگ بشماريم.
حجت الاسلام حشمتي در پايان گفت: اميد است در اين كشور اخلاق علوي در حوزه قوه قضاييه، مجلس و قوه مجريه جا بيافتد و اين مفاهيم را به نسل جوان بيش از پيش آموزش دهيم.
محمدمهدی علیقلی، مسئول موسسه احیای فرهنگ نهج البلاغه در بخشي از اين مراسم با اشاره به ثبت نام 400 نفر در اين دوره و پذيرش 40 نفر از طلاب حوزه عليمه قم و 80 نفر دانشجو، هدف برگزاری این دوره را چنين بيان كرد: آشنایی با روش علمی استفاده از نهج البلاغه هدف اين دوره است.
وي توضيح داد: چه بسا کلاسهای زیادی برای نهج البلاغه برگزار شده، اما معمولا روش ندارند، ما روش آشنایی با نهج البلاغه و تدریس آن را ارائه کردیم که در نهایت به سبک زندگی علوی در جامعه بینجامد و نتیجه این دوره این شود که مربیان آگاه و توانا و انقلابی تربیت شوند، همچنین در این دوره ۴ ترم در قالب ۹۸ ساعت آموزشی حضوری و ۴۰ ساعت آموزش غیر حضوری داشتیم و حاصل دوره نیز ۸۰ مقاله علمی بوده است، علاوه بر این سال آینده در ۲۲ منطقه تهران کلاسهای نهج البلاغه را برگزار خواهیم کرد.
درپایان آئين اختتاميه از تندیس اولین دوره تربیت مربی نهج البلاغه در تهران رونمایی شد و از سید ابراهیم نصراللهی، اعظم السادات حسینی کاشانی، فخری معینی کوهی، سمانه مطلق مجد، فاطمه سادات میرهاشمی و فریدون مظلوم گرمجانی به عنوان برگزیدگان دوره تجلیل به عمل آمد، همچنین از سمیرا دوست نواز، صفیه مطلق مجد، الهام محمدی و نسرین عبداللهی موحد نیز به عنوان نفرات شایسته تقدیر این دوره تجلیل شدند.
آئين اختتاميه دوره تربيت مربي نهج البلاغه صبح امروز(پنج شنبه ٥بهمن ماه) در خانه انديشمندان علوم انساني برگزار شد.
نظر شما