مدیر کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه در گفتوگو با ایبنا تاکید کرد:
نگاه ویژه کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران به اهالی قلم شهرستانها
مدیر کمیته علمی و فرهنگی سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی استانها در برگزاری این رویداد فرهنگی بر ایجاد تغییرات اساسی در برنامههای این کمیته تاکید کرد.
مدیرمسئول انتشارات نوید شیراز با تاکید بر وجود نگاه جدید در تدوین برنامههای کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه ادامه داد: در تدوین برنامههای کمیته به دنبال ایجاد جاذبه برای بازدیدکنندگان بهویژه مخاطبان شهرستانی هستیم، بهعبارت دیگرتلاش داریم تا نمایشگاه فقط فروشگاه نباشد.
نویدگویی افزود: کمیته علمی و فرهنگی در برنامهریزی به فرهنگ، تاریخ، هنر، گویش اقوام مختلف و کودکان و نوجوانان توجه ویژه دارد و برای تحقق اهداف با نهادهای مختلف استانی در حال رایزنی هستیم. شهرستانها بهویژه شهرستانهای دورافتاده در حوزه فرهنگ اقلیت به حساب میآیند، اما تلاش داریم تا در نمایشگاه با هدف فعال تر شدن به شهرستانها توجه بیشتری معطوف شود.
مدیر کمیته علمی و فرهنگی سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: تلاش میکنیم تا با برنامهریزی دقیق، دسترسی بازدیدکنندگان به همه کتابها ازجمله کتابهایی که در جریان برگزاری نمایشگاه منتشر و عرضه میشود، تسهیل شود.
نویدگویی با اشاره به رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر «ایران تهران نیست» بیان کرد: تلاش داریم در سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به نویسندگان و اهالی قلم بهویژه فعالان شهرستانی نگاه خاصی داشته باشیم.
مدیرمسئول انتشارات نوید شیراز درباره تدوین برنامههای سرای اهل قلم نمایشگاه افزود: رویکرد اصلی در تدوین برنامههای سرای اهل قلم سیو یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ایجاد تمرکز است. توجه به افزایش کمّی و کیفی برنامههای رونمایی و نشستها از دیگر اهداف در جریان تدوین برنامههای سرای اهل قلم به شمار میآید.
نظر شما