وی در حوزه معماری سنتی ایرانی فعالیت داشته و در معماری و گنبد سبز مشهد، کاشیکاری آرامگاه خواجه ربیع، آرامگاه امامزاده محروق نیشابور و آرامگاه شیخ احمد جامی تربت جام نقش داشت.
زمرشیدی بیستودو عنوان کتاب درسی عمران هنرستان و دانشگاه نوشته است. و از جمله آثار او میتوان به کتابهای «اجرای ساختمان (عناصر و جزئیات)»، «اطاق و قوس در معماری ایرانی»، «پیوند و نگره آجرکاری»، «تعمیر و نگهداری ساختمان»، «معماری ایران:مصالحشناسی سنتی»، «معماری ایران:اجرای ساختمان با مصالح سنتی»، «رسم فنی و نقشهکشی جامع عمران»، «مسجد در معماری ایران»، «کاشیکاری ایران: گره معقلی»، «کاشیکاری ایران:خط معقلی»، «گنبد و عناصر تاقی ایران»، «تکنلوژی گچبری و گچکاری» اشاره کرد.
حسین زمرشیدی به عنوان عضو ثابت گروه معماری فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، در سال ۱۳۸۱ از سوی ستاد بنیاد چهرههای ماندگار، به عنوان «چهره ماندگار در عرصه معماری سنتی کشور» برگزیده شد. او در مهرماه ۱۳۸۳، از رئیسجمهور، نشان درجه سه دانش دریافت کرد و در سال ۱۳۸۷ به عنوان پدیدآورنده هنرهای قدسی و الهی معماری اسلامی برای قرآن کریم، از طرف رئیسجمهوری ایران به عنوان خادم برگزیده قرآن کریم مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت.
نظر شما