کمتر از یک روز به بازگشایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باقیست و غرفههای خالی از کتاب برای میزبانی از بازدیدکنندگان، فرصت کمی دارند.
حال و هوای شبستان مصلای تهران؛ محل استقرار غرفه ناشران عمومی همچون دورههای پیشین پر رفتوآمد است؛ تردد ناشران، نیروهای اجرایی نمایشگاه، چرخیها، نیروهای انتظامی و امدادی جریان دارد.
غرفههای تحویل داده شده هنوز تکمیل نشده و بوی رنگ، خاکاره و صدای میخ و چکش شنیده میشود. تابلوهای راهنمای مراجعان و راهروها نصب نشده اما گشتوگذار در راهروها نشان میدهد معدودی از ناشران به محض دریافت غرفه، چیدمان کتابها را آغاز کردهاند و آماده میزبانی شدهاند.
اما همانند سالهای قبل، تعداد ناشران دقیقه نودی خیلی بیشتر است؛یا غرفههایشان خالی است یا در حال جابجایی کتابهایشان هستند. بعضی هم بساط غلطک رنگکاری و نصب دیوارههای چوبیشان هنوز پهن است.
نظم چینیها خودنمایی میکند
نظم چینیها یک روز مانده به آغاز به کار سیودومین دوره نمایشگاه کتاب تهران جالب توجه است. آنها صد درصد آمادهاند، غرفهشان به طور کامل چیدمان شده و هیأت چندده نفره چشمبادامیها منتظرند تا پمن ارائه آثارشان، مذاکره با ناشران ایرانی و خارجی را آغاز کنند.
حضور 2400 ناشر داخلی و 800 ناشر خارجی در سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با وجود همه مشکلات صنعت نشر از گرانی کاغذ تا مشکلات ریز و درشت، نویدبخش برگزاری یک نمایشگاه با شور و حال است. پیشبینیها نشان میدهد این دوره از نمایشگاه نیز مردم با حضور میلیونی خود حال و هوای گرمی را به اردیبهشت کتاب میبخشند.
سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب از 4 تا 14 اردیبهشتماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپاست.
نظر شما