حجتالاسلام والمسلمین سید محمدمهدی رضویپور؛ کارشناس امور اعتقادی و مسئول این غرفه، در گفتوگو با خبرنگار ایبنا، درباره فعالیتهای این نهاد، توضیح داد: با توجه به اینکه در جامعه مشکلات عدیده اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مشاهده میشود، یکی از راهکارهای موثر این است که این مشکلات را از ریشه درمان کنیم نه اینکه به فکر تسکین مقطعی باشیم. یکی از راهحلهایی که ما طراحی و در این غرفه اجرا میکنیم، درمان اعتقادی مشکلات با استفاده از باورهای اعتقادی و با استناد به آیات قرآن و روایات است.
وی افزود: اگر باور و اعتقاداتمان را تصحیح کنیم، یک سری از مشکلات و گرفتاریهایمان خود به خود رفع میشوند. این هدف اصلی، غرفه «ناگفتهها و ناشنیدهها» است.
این کارشناس امور اعتقادی، با اشاره به استقبال خوب مردم از این غرفه، گفت: یکی از کارهای خلاقانه ما در نمایشگاه، برگزاری مسابقه «5 دقیقه کربلا» است که بروشورهایی درباره آیه مطالعه چاپ شده و در اختیار مردم قرار میگیرد و بازدیدکنندگان با مطالعه آنها، باید به پنج سوال پاسخ دهند. تاکنون 10 هزار نفر در این مسابقه شرکت کردهاند و فردا همزمان با دهمین روز برپایی نمایشگاه، از بین شرکتکنندگان به قید قرعه، به تعدادی از آنها هدایایی اهدا میشود.
حجتالاسلام رضویپور همچنین بیان کرد: در کنار مشاورههایی که در زمینههای مختلف از سوی کارشناسان ارائه میشود، به کسانی که علاقهمند باشند، یک سیر مطالعاتی و کتابهای مفید در همان موضوع را معرفی میکنیم.
وی ادامه داد: با توجه به بازخوردهای خوبی که گرفتیم، سعی میکنیم در سایر نمایشگاهها هم حضور جدی داشته باشیم. از سوی شهرداری تهران و برخی نهادها درخواستهایی داشتیم تا در طول سال و در سطح شهر و مدارس هم این برنامهها را اجرا کنیم. اگر شرایط مهیا باشد در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم هم حضور خواهیم داشت.
این کارشناس امور اعتقادی در پایان گفت: ظاهرا برای عدهای، دیگر هدف از حضور در نمایشگاه کتاب، فقط بحث کتاب و کتابخوانی نیست. نمایشگاه دچار ضعف فرهنگی شده است. امیدواریم دستاندرکاران و مسئولان فرهنگی، هرچند اندک توجه بیشتری به اینگونه فعالیتها داشته باشند. سعی کردیم در حد بضاعتمان فرهنگسازی کنیم و در این کار بیشتر از فضای مفرح استفاده کردیم تا نشان دهیم ماهیت دین چگونه است. باید از ایدههای نو، متعلق به جوانان این سرزمین حمایت کرد.
نظر شما