قصهگوی خوزستانیِ راهیافته به بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی، گفت: اگر قصهگویی متناسب با سن کودکان مدنظر قرار گیرد و در روایت قصهها به شیوههای جدید متوسل شویم، بهراحتی میتوانیم فرزندانمان را زیر تور جادویی قصهها ببریم.
وی که با قصه «مهمان دیوانه» به جشنواره بینالمللی قصهگویی راه یافته است، ادامه داد: اگر در اجرای قصههای قدیمی با استفاده از یک سری تکنیکهای ابرازی، آنها را امروزی کنیم، بهراحتی میتوانیم ضمن جذاب کردن قصهها برای نسل حال حاضر، تمامی نکات مورد نظر در قصهها از جمله آداب و رسوم، فرهنگها، اخلاقیات و ... را به کودکان منتقل کنیم.
مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان گفت: انتقال فرهنگ وقتی توسط قصهگویی انجام میشود که جشنوارهها بهطور مستمر اجرا شوند.
این قصهگوی هندیجانی اضافه کرد: باید بتوانیم با قصه گویی، خلاقیت را تقویت کرده و اعتماد به نفس و خودباوری را در کودکان و نوجوانان بالا ببریم تا از این طریق با تعامل اجتماعی پیوند فرهنگی ایجاد کنیم.
یادآوری میشود، بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی در مرکز آفرینشهای فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال برگزاری است.
نظر شما