وی در ادامه توضیح داد: این مجموعه شامل پنج جلد مانند «ریز ریز ریزامبی» و «توم بوم کارامبی» و ... است و هر جلد داستان مستقلی دارد که برای گروه سنی خردسال نوشته شده و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است. انتهای کتاب اول «گولا گولا» از تخم درمیآید و بچهها با آن آشنا میشوند و در جلدهای بعدی با آن ارتباطهای مختلفی برقرار میکنند مثلا در یک جلد با «گولا گولا» ارتباط عاطفی میگیرند، در یک جلد با او تلفنی صحبت میکنند، در یک جلد زبان او را یاد میگیرند و ...
این نویسنده و منتقد ادبی با بیان اینکه «گولا گولا» موجودی تخیلی و فانتزی است، افزود: من این کتاب، را حدود هشت سال پیش نوشتم اما در تصویرگری با مشکلاتی مواجه شد و دو بار تصویرگر آن عوض شد تا تصویرهای مورد نظر خلق شود. داستانهای این مجموعه تصویری است و بخشی از متن از طریق تصاویر روایت میشود و متن به تنهایی برای جذب مخاطب کافی نیست.
به گفته لزرغلامی، این مجموعه کاملا تعاملی است و نوعی داستان بازی است و میتواند به یک بازی برای بچهها هم تبدیل شود.
لزرغلامی گفت: جلدهای این مجموعه همزمان با هم منتشر نشده، جلدهای چهارم و پنجم آن تازه منتشر شده و هنوز بهدستم نرسیده است.
حدیث لزرغلامی، از شاعران و نویسندگان حوزه کودک و نوجوان است. از جمله آثار وی میتوان به «قوقولى غوغول»، «روبى»، «قصههاى كوچولو»، «بين ما شمعدانى است»، «آلبالوهاى بهشت رسيدهاند»، «من و سرخپوستم»، «يه تنگى بود كه آب نداشت»، «دخترک فوارهای»، «جادوگر طبقه هشتم» و «روى دماغ يك فيل گنده» اشاره کرد.
نظر شما