مدیرخانه کودک تصریح کرد: این روش درمان اگر بهدرستی انجام شود، سودهای بسیاری در پی دارد، از جمله تخلیه احساسات، همانندسازی کودک با شخصیت داستان، فعال شدن تخیل کودک، تجربه لحظههای شاد و تقویت تفکر مثبت. کتابدرمانی راهی مناسب برای کاهش فشارهای روحی و جسمی است که استفاده از آن در موارد ویژه پیشنهاد میشود.
وی افزود: بعد از دورههای تخصصی که برای کودکان برپا کردهایم، والدین نیز با کودکان در کارگاهها همراه میشوند تا بحث کتابخوانی را جدی بگیرند و کتابهایی نیز که مناسی سن کودکان هستند، توسط احسان کاظمی به والدین معرفی میشود.
وی افزود: این برنامه تا چهار کارگاه در پایان بهمن ماه برنامهریزی شده و امیدواریم خانوادهها بتوانند از آنها استفاده کنند. البته باید بدانیم که این شیوه، راه حل همه مشکلات نیست ولی میتواند گزینهای مناسب برای درمان باشد. برای اینکه فرآیند کتاب درمانی با موفقیت انجام شود، باید گامهایی برداشته شود، ازجمله انتخاب کتاب مناسب برای درمان که باید با مشکلات کودکان همخوانی داشته باشد. این موضوع یکی از مشکلات پیش روی کتابدرمانی است. استفاده از معیارهای انتخاب کتاب میتواند به ما در حل این مشکل کمک کند.
به گفته مدیر خانه کودک اصفهان، کارگاه کتابدرمانی برای کودکان از امروز ۲۷ بهمنماه به مدت چهار هفته و از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در محل خانه کودک اصفهان برگزار خواهد شد.
نظر شما