وی ادامه داد: محافظهکاریهای رایج در آثار شاعران حرفهایتر در بیان ذهنیت یا فهمشان از اجتماع و پیرامون خود، خوشبختانه در آثار این نوجوانان وجود نداشت.
علیپور تأکید کرد: خروجی چنین ذهن و زبانی، آثاری است بکر و دست اول و در عین حال قابل دفاع. خوشبختانه از منظر زیباییشناسی، آثار این نوجوانان مانند آثار شاعران حرفهای است.
عضو هیأت داوران بخش شعر آزاد دومین مهرواره شعر «آفرینش» کانون معتقد است برگزاری این مهرواره اتفاق بزرگی است و در واقع مانند یک بازار فصلی ادبی و ذوقی است تا شاعران نوجوان و جوان کنار هم جمع شوند و از تجربیات هم استفاده کنند.
وی در ادامه یادآور شد: یک نگرانی وجود دارد مبنی بر اینکه این نوجوانان در آینده به خیل شاعران حرفهای بپیوندند و اخلاق شعری خود را به لحاظ ذهنی و زبانی از دست بدهند.
علیپور یادآور شد: تنها راه مراقبت و تربیت این شاعران نوجوان و جوان این است که کانون رهایشان نکند و برایشان به صورت مستمر کارگاههای فنی جنبههای ادبی و زیباییشناسانه و کارگاههای اندیشیدن، خواندن و مطالعه کردن، برگزار کند. اگر این اتفاق بیافتد کانون پرورش فکری میتواند مدعی شعر خوب باشد.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: به نظر من برگزار مهرواره شعر «آفرینش» از سوی کانون اتفاق بسیار خوبی است ولی باید بعد از برگزاری آن، کانون این شاعران نوجوان و جوان را رها نکند.
نظر شما