همسر شاعر و هنرمند فقید پاوهای باقی شفیعی، در اقدامی نیکو بخشی از مستمری ماهیانه وی را برای کمک به التیام بیماران مبتلا به سرطان در این شهرستان، اختصاص داد.
«خدا را شاكريم كه هنوز انسانهای سخاوتمندی هستند كه قلبشان برای كمک به همنوعانشان میتپد. چندی پيش يکی از هنرمندان مهربان و مردمی ديارمان مرحوم پدرم باقی شفيعی به رحمت خدا رفتند و از آنجايی كه مرحوم بازنشسته بودند و حقوق متوفی از نظر شرعی و قانونی به همسرش میرسد، لذا همسر باوفايش بانو ثانیه مردوخی نيز به پاس محبت و صميميتی كه در طول زندگی مشترک با مرحوم داشتند، به حسابداری اداره آموزش وپرورش اعلام کردند كه «ماهيانه مبلغ دو ميليون ريال» به عنوان صدقه جاريه مرحوم باقی شفيعی به انجمن التيام پاوه هدیه نمايد تا دينش را به همسرش ادا نمايد. در آخر كلام اينجانب يک كلمه عرض مینمايم كه احسنت و جزاك الله».
باقی شفیعی، شاعر و محقق پاوهای 16 فروردینماه امسال در سن 72 سالگی درگذشت. وی اشعار زیادی سروده بود و از آنجا که سواد خواندن و نوشتن نداشت، اشعارش را توسط دخترش مکتوب میکرد. شفیعی حتی رباعیات باباطاهر را هم به هورامی ترجمه کرده که در سال ۱۳۸۴ ازسوی انتشارات پرتو بیان سنندج منتشر شد.
این شاعر مکتب ندیده پاوهای، همچنین موزهای را از تاریخ و فرهنگ و فعالیت مردمان کُرد بهویژه اورامانات با سالها رنج و تلاش شخصی در خانه خود برپا کرده بود که در آن وسایل قدیمی کشاورزی و دامداری که همگی از چوب ساخته شدهاند، انواع صنایع دستی، لباس و پوشش کُردها، کوزههای سفالی، جاجم، وسایل آهنگری، وسایل آشپزی قدیمی، وسایل دوخت لباس در گذشته، انواع تفنگها و وسایل شکار در گذشته، آسیاب قدیمی، آینه های قدیمی، وسایل صوتی و تصویری دهههای گذشته، سکه و پول قدیمی، ابزارآلات کهن موسیقی کُردی، وسایل روشنایی سالهای دور، سماورهای زغالی و سنگهای گرانباء قدیمی، وسایل بازی، کتابهای چاپ گذشته و عکسهای قدیمی از منطقه اورامانات، نگهداری میشود. این موزه بهنوعی بازتاب بخشی از تاریخ، طبیعت و فرهنگ کردستان و اورامانات است.
نظر شما