شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
هفته کتاب فرصتی برای توجه بیشتر به نویسندگان و اندیشه‌ورزان است

مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: هفته کتاب فرصتی است تا به نویسندگان، مولفان و همه اندیشه‌ورزان بیشتر توجه کنیم و تلاش‌های آن‌ها ارج بنهیم.


به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، به نقل از ستاد خبری بیست‌و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، علیرضا اسماعیلی با اشاره به‌ضرورت برگزاری هفته کتاب گفت: هفته کتاب یک سنت حسنه و درخت تنومندی شده‌است که بزرگترین جشن ملی کتاب در کشور به شمار می‌آید و اگر بخواهیم دو رویداد بزرگ را در کشور تعریف کنیم یکی هفته کتاب و دیگری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است.
 
وی افزود: هفته کتاب فرصتی را فراهم می‌کند که به اهمیت مطالعه بیشتر پی ببریم و به آن بیشتر بپردازیم، فضایی که در طول ۲۷ سال گذشته در هفته کتاب ایجاد شده نشان می‌دهد که برنامه‌های متعددی که درباره کتاب توسط نهادهای مختلف برگزار شده‌است فضایی برای ایجاد انس و الفت بیشتر با کتاب در جامعه ایجاد کرده‌است.
 
اسماعیلی با اشاره به شعار امسال هفته کتاب بیان کرد: امیدواریم طبق این شعار، دانایی و مانایی در جامعه و قشرهای مختلف مردم ایجاد شود و به کتاب بیشتر توجه کنیم و زمان مطالعه و پرداختن به کتاب را جدی بگیریم.
 
وی ادامه داد: امیدواریم هفته کتاب فرصتی باشد تا به نویسندگان، مولفان و همه اندیشه‌ورزان بیشتر توجه کنیم و تلاش‌های آن‌ها ارج بنهیم و این هفته که در ابتدا یک نهال بود اکنون به یک درخت تنومند تبدیل شود و هر سال بهتر از سال گذشته برگزار شود.
 
اسماعیلی همچنین درباره برنامه‌های هفته کتاب گفت: همه برنامه‌‌هایی که در هفته کتاب قرار دارد باید تقویت شود و موضوعی نیست که بگوییم به یک نقطه کمال رسیده‌اند بلکه همه جشنواره‌هایی که در حوزه کتاب برگزار می‌شود مثل جشنواره کتاب و رسانه، پاییزه کتاب و .. همگی باید تقویت شود.
وی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع کرونا برگزاری برخی از مراسم به‌صورت ویژه تغییر کرده‌است، یادآور شد: به دلیل این بیماری طرح کتابگردی با اینکه هر سال به کتابفروشی‌ها می‌رفتیم اما امسال با توجه به صحبت‌ها و کارهایی که کرده‌ایم فضایی ایجاد می‌شود که کتاب به خانه‌ها بیاید.
اسماعیلی با اشاره به فعالیت‌های گسترده استان‌های کشور در هفته کتاب نیز گفت: استان‌های کشور برنامه‌های مختلفی برای این هفته پیش‌بینی کرده‌اند و به‌صورت میانگین از ۴۰ تا ۱۲۰ برنامه در برخی استان‌ها اجرا می‌شود که همه این‌ها فضایی ایجاد می‌کند که توجه به کتاب و کتابخوانی در سراسر کشور پخش شود.
وی در بخش پایانی صحبت‌های خود افزود: امسال همزمان با بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران مشارکت نهادها با وجود بیماری کرونا در برنامه‌ها خیلی خوب است و به نظر می‌رسد، جلوه مردمی هفته کتاب امسال خوب و قابل توجه‌ است.
بیست‌وهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان‌ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها