امیرحسین مدنی افزود: همچنین بازگرداندن 80 بنگاه متوسط صنعتی به چرخه تولید هم در حال انجام است.
وی از تخصیص 16 هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای واحدهای صنعتی در کشور خبر داد و گفت: با احیای این تعداد واحد تولیدی خرد و متوسط فرصتهای کسب و کار برای 41 هزار متقاضی فراهم میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: تا امروز با اختصاص 12 هزار میلیارد ریال 26 هزار شغل در بخش احیای واحدهای خرد و متوسط صنعتی ایجاد شده است و با اختصاص 4 هزار میلیارد اعتبار باقیمانده، 41 هزار شغل پیشبینی شده تا پایان سال محقق خواهد شد.
مدنی افزود: بنیاد برکت در سال جاری سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی با 130 بنگاه صنعتی متوسط را در دستور کار خود دارد که 80 واحد از این تعداد قبلاً تعطیل بودهاند و پس از احیا به چرخه تولید بازمیگردند.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: احیا و فعالیت مجدد این کارخانه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را برای 250 نفر ایجاد کرده است.
مدنی ادامه داد: فعالیت این کارخانه فعال در زمینه چاپ، برش و بستهبندی انواع کاغذهای حرارتی از ابتدای امسال به دلیل نوسانات نرخ ارز، رکود ناشی از کرونا و افزایش قیمت مواد اولیه تعطیل شده بود.
وی یادآور شد: با فعالیت مجدد این کارخانه نیاز کشور به واردات انواع کاغذهای حرارتی دستگاههای پوز، فاکتورهای خرید و عابر بانکها از کشورهایی مانند ترکیه و هند برطرف شد.
مدنی تاکید کرد: این واحد صنعتی ظرفیت عرضه سالانه 40 میلیون رول کاغذ حرارتی را دارد و میزان سرمایهگذاری کل در آن 250 میلیارد ریال است.
مدیرعامل بنیاد برکت همچنین در جریان سفر خود به استان سمنان 300 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در مناطق محروم و روستایی شهرستانهای گرمسار و آرادان به شکل همزمان افتتاح کرد.
مدنی در این رابطه توضیح داد: افتتاح این 300 طرح اجتماعمحور باعث ایجاد 900 شغل در 66 روستای هدف این دو شهرستان شده است.
وی با اشاره به سرمایهگذاری 270 میلیارد ریالی برای ایجاد این تعداد شغل گفت: 900 فرصت شغلی مذکور در رستههای همچون پرورش دام، تولید پوشاک، صنایع دستی، فرش دستبافت، زنبورداری و مشاغل فنی و خدماتی ایجاد شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: ایجاد 190 هزار شغل تا پایان سال جاری را هدفگذاری کردهایم که 180 هزار شغل در بخش خرد و خانگی و 10 هزار شغل دیگر در حوزه واحدهای صنعتی بزرگ است.
نظر شما