آخوند عبدالحی میرزاعلی، افزود: آمار پایین کتابخوانی و استقبال کم مردم گلستان از حضور در کتابخانهها دلایل مختلفی از جمله تنوعنداشتن کتابها و بهروزنبودن منابع کتابخانههای استان دارد.
وی با اشاره به روند کاهشی سرانه مطالعه در گلستان ادامه داد: نرخ مطالعه مردم استان کمتر از یک ساعت در شبانه روز است که ایجاد زیرساختهای مناسب فرهنگی و دسترسی آسان به کتاب موجب افزایش آمار مطالعه در استان خواهد شد.
میرزاعلی با اشاره به نگهداری از ۷۰۰ هزار نسخه کتاب در کتابخانههای گلستان ادامه داد: امسال بیش از ۶ هزار جلد کتاب جدید به منابع محتوایی کتابخانههای عمومی استان افزوده شد.
وی با اشاره به نبود کتابخانه عمومی سیار در گلستان افزود: راهاندازی کتابخانههای سیار میتواند فرهنگ مطالعه را در روستاها و مناطق حاشیه شهرها که دسترسی به کتابخانه دشوار است تسهیل کند.
میرزاعلی با اشاره به کمبود فضای کتابخانهای در گلستان، ادامه داد: هماکنون ۳۴ کتابخانه عمومی شهری، ۳۱ کتابخانه عمومی روستایی و ۱۲ کتابخانه مشارکتی در استان فعال است.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی گلستان ، گفت: ۳ شهر سنگدوین، دوزین و قرق کتابخانه عمومی ندارند که پیگیری برای راهاندازی کتابخانه در این مناطق جزو اولویتهای نهاد کتابخانههای استان است.
میرزاعلی در پایان گفت: همچنین از مجموع ۳۱ کتابخانه روستایی گلستان ۳۰ مورد وقفی است.
نظر شما