وی اضافه کرد: هدفمان از افتتاح این مرکز پرداختن به حوزه ادبیات کهن این مرز و بوم بهصورت جدی است. بهنظر میرسد قم میتواند ظرفیت خوبی داشته باشد که علاوه بر نقالی شاهنامهخوانی بتوانیم بچهها را با ادبیات کهن آشنا کنیم و انشاءالله این اتفاق در گامهای بعدی خواهد افتاد.
حجتی تصریح کرد: این سومین مرکز تخصصی در کانون است که افتتاح میشود. مراکز دیگر که در کشور افتتاح شدند بهجهت وضعیت بومی شکلگرفته و ویژگی خاص خود خودشان را پیدا کردند. ما به نظرمان رسید در قم با توجه به اینکه بخش زیادی از نویسندگان و هنرمندان ادبیات کودک و نوجوان در قم هستند و قم یکی از قطبهای محتوای تولید محتوا در حوزه ادبیات کودک است به این موضوع توجه کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم افزود: در گام بعد به سمت ادبیات کهن میرویم؛ یعنی علاوهبر نقالی و شاهنامهخوانی، مثنویخوانی، حافظخوانی، صائبخوانی و کتابهای فخیمه ادبیات فارسی مثل گلستان و کلیله و دمنه در دستور کارمان قرار خواهد گرفت. امیدوارم ارباب فرهنگ و هنر کمک کند این مرکز که بهصورت تخصصی شکل میگیرد، بنیه خوبی پیدا کند.
وی درباره ارتباط کانون با مجلات استان بیان کرد: استان قم یکی از قطبهای مطبوعات و مجلات کودک و نوجوان در کشور است. همانطور که مستحضر هستید کانون پرورش فکری در سالهای اخیر کمی در حاشیه بوده و کمتر مورد توجه میشده و در برنامههای فرهنگ عمومی استان بخش کمرنگتری داشته است. تمام تلاشمان را به کار میبریم که این ظرفیت را فعال شود. با دوستان در حوزه مجله کودک و نوجوان ارتباط گرفتهایم و بهنظر میرسد ما از ظرفیت جشنواره بینالمللی قصهگویی که در پیش رو داریم برای فراخوان دوستان و درگیر کردن آنها در این حوزه استفاده کنیم.
حجتی در ادامه به برنامههای سال جدید اشاره کرد و یادآور شد: علاوه بر فعالیتهای مختلفی که در سال 1400 داریم، یکی از مهمترین رویدادهای کشور در سال 1400 جشنواره بینالمللی قصهگویی است که قم بهجهت مختلف میتواند حضور جدی در این جشنواره داشته باشد. همینجا از تمام عزیزانی که دستی بر اینموضوع دارند تقاضا میکنم که گوشه ذهنشان موضوع جشنواره قصهگویی را داشته باشند. ما هم فعالیتهای آماده کردهایم که همه ارباب فرهنگ و هنر در این حوزه به سمت جشنواره سوق داده شوند و از ظرفیت آنها برای شرکت در جشنواره استفاده کنیم.
نظر شما